Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Muhabbet kuşu kafesi...

arkadaşlar, ben geçenlerde yeni açılan bir petshop a gittim. orda çok harika muhabbet kuşları vardı. uzun zamandır araştırma yapıyorum. bir tane de ben alacağım. ama kafesini kendim yapmak istiyorum. 1= hangi malzemelerle yapmalıyız (ekonomik olmalı)? 2= boyutları ne olmalı? 3= malzemeleri nerden bulabiliriz?

img

ferhatadnr

16 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hazır almanı tavsiye ederim. hem daha ucuza hem de zahmetsizce edinmis olursun...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende gökhan`a katılıyorum zahmete girmene gerek yok hemde ekonomik olur.

img

doktordogi

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

zahmete girme derim ekonomık zaten pıyasadakı kafesler salma yapıyo olsan hem zevk alır hemde ekonomık olarak kar ederdın ama ben hazır almanı tavsıye ederım

img

tayko34

16 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Piyasada ekonomik muhabbet kuşu kafesi çok var hocam, ha yok ben illa kendim yapmak istiyorum diyorsanız, sitenin genellikle kanarya ve saka,bülbül vs kısmında ön tel ilanları oluyor, belki işinize yarar

img

emirk

16 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sizin nasıl bir kafes yapmak istediğinize bağlıdır 50x30x60cm ebatında bir kafes yapmak istiyorsanız size kuş kafesleri yapanlarla konuşmanızı öneririm.. saygılarımla...

img

yavrular26

16 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam nerde olduğunu bilmiyorum ama istanbuldaysan eminönündeki kuşçulara git 35 liraya mükemmel kafesler var

img

jumbobumbo

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ