Muhabbet Kuşları

yardımcı olursanız sevinirim
kuşlarım bugun çiftleştiler..acaba yumurtlar mı?eger yumurtlarsa kac gün sonra yumurtlar iki gün sonramı?şimdiden tesekkür ederim arkadaslar...

🔒 Üyelere Özel arkadaslar bunlar benım kuşlarım sizce nasıl çiftleşmeye uygunmu yorumlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkur ederim

Arkadaşlar kuşlarıma bakmadınızmı?yorumlarınızı,fikirlerinizi beklyorum.bana göre yeşil dişi kuşum galiba şuan üremeye elverişli değil çünkü gagasının üzerndeki kısım kenarları mavimsı ortası beyaz gibi

evet aynen öyle.. sen onu dengeli besle vitaminlerini eksik etme, sebze meyve ver ilerde kzışır inş..

Peki diğer dişim nasıl mavi olan ?her iki çiftte çift olarak uyumlumu?yumurtlamaları nekadar sürer?

Merhaba kuşlarınızın tümü güzel.Birbirleriyle olan ilişkileri nasıl?Yuvaya ilgi gösteriyorlar mı? Fotoğraftan anladığım kadarıyla mavi eşlerin üremesi için biraz daha zaman gerekli diye düşünüyorum...

Kuşlarınız güzel arkadaşım fakat siz biraz sabırsızsınız benim gibi galiba.Bir şeyi ne kadar isterseniz o kadar zor oluyor dilediğiniz şey. Sabredin iyi bakım yapmaya devam edin ve yavru almaya endekslemeyin kendinizi bakın herşey daha çabuk gerçekleşecek.Sonuçta o kuşlarda doğaları gereği üreyecekler.Akıl vermiş gibi oldum kusuruma bakmayın.Üzüldüğünüzü anladığım için yazma gereği duydum.

mavi çiftim yuvaya girmiyolar ama erkegi çiftleşmek istiyo dişi istemiyo gibi sarı erek zaten vardı 3 yıldır falan yanına dişiyi yeni aldım şimdilik sadece öpüşüyorlar o kadar sarı yeşil çifte daha yuva takmadım takmam lazımmı yoksa çiftleşmelerinimi bekliyim erkenmi yuva takmak için

peki sarı yeşil çiftin üremesi için zaman gerekirmi onlar nasıl

Doktordogi teşekkur ederim akıl vermek olurmu yorumlarınız benim için daha iyi hiç değilse bilgilenmiş oluyorum biraz fazla hevesli ve sabırsızım birazda kuşları yumurlayan arkadaşları okuyunca kıskanıyorum galba şaka biyana gercekten heves ve merak... hayırlısı

Karabulut arkadasım yorumların için tesekkurler gercekten aklıma takılan sorulara burda yanıt bulabiliyorum yesil sarı ciftm için yorumun ne?sence üremeye elverişlimi?mavi çiftm içn biraz daha zamanı var demştin diğerleri için durum ne sence

Yanıtlamak için giriş yapın