Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

bakıma dair1

ARKADAŞLAR merhaba,bugün acizane bi kaç şeyden bahsetmek isterim 1)kuşların yemlerini mutlaka uzun soluklu miktarda alın küçük miktarda aldığınız yem çabuk biter ve ağız tatları alışmış kuşlar yeni aldığınız yeme alışma sürecinde kilo kaybeder.aynı yerden alsanız bile aynı tadı ve kaliteyi yakalayamazsınız.6 aylık yeminizi alın(güvenilirbir yerden taze yem) ve kuru ortamda saklayın. 2)yem tek çeşit olmasın örnek ben ak darı ağırlıklı kanarya yemi karıştırıp veriyorum başka bir kabada mutlaka ayrı yulaf koyuyorum. 3)haftada 3-4gün yem vermeme rağmen taze mama hazırlayıp veriyorum.(mutlaka taze mama verin)havuç yumurta elma etimek tozu bi alternatif olabilir. kuşların gagalaması için mutlaka balık kemiği koyun(1 parçası 2 kuşa en az 1 ay yeter 4) kuşlara yine haftanın bi kaç günü(salmada kolaylıkla uygulanabilir)bonyoluk su koyunki eğlensinler, eğlenen kuşlar daha iyi beslenir ve daha verimli olur.bu işlemi özellikle yavrudan yorulmuş erişkinlere dinlenme döneminde yapın toparlanma süresini kısaltır . 5)sorularınız olursa memnuniyetle cevapların bilgim deneyimim ölçüsünde tabi, bol ve neşeli kuşlar dileği ile.......

img

netto

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ