Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yardım lütfen

merhaba arkadaşlar,burda tecrübeli ve duyarlı arkadaşlardan yardım bekliyoırum, bugün 18. gün ve yumurtadan bişey çıkmadı? kaç gün daha beklemem gerekiyo acaba? dişi yumurtaya yatmaya devam ediyo acaba boş olsaydı yatarmıydı? birde dişi tecrübeli bir çok yavru büyütü yani? aynı eş çift kuş? cvp veriseniz sevinirim.kuşlar muhabbet kuşlarıdır.

img

besyo62

19 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba beyso.Kaç yumurta var şuan?Yumurtadan yavru çıkması yumurtanın yumurtlanma sırasına göre bir kaç gün farklılık gösterebilir.Bir süre daha beklemenizi öneriyorum.Dişi kuş yumurtanın boş olduğunu günü gününe idrak edemez.Dolasıyla yumurta boş olsada o yatar.Yumurtanın boş yada dolu olduğunu ışığa tutarak anlayabilirsiniz.Işığa tuttuğunuzda eğer komple bir karartı varsa doludur.Eğer yumurtanın sadece belirli bir kısmında karartı görünüyorsa yumurtanın sarısı kuruyup kalmış demektir.Eğer kopmle sarımsı ise yumurta boştur.Kuşların yorulmuş olma yada yumurtanın bu sefer tohum almamış olma ihtimallerinide değerlendirin,takdir edersiniz ki bu iş süprizlerle dolu.İyi günler

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

18.gün ilk yumuta cıkması lazım. bos olsa da ytmya devam eder. son yumurtanın da günü dolana kadar bekle. en kötü ihtimalle bütün yumurtalr bos olup sonuncu dolu olabilir. onun icin tedbirli davrnman lazım. son yumurtanın da günü dolunca kusun kendisi yatmayı bırakcaktır zaten.

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım yumurtaları ışığa tutup bak eğer boşsa hiç uğraşma www.e-evcil.com sitesinden yardım alabilirsin bu konuda resimler felan vardı...

img

arifhaslak

16 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ