Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
bilgilerinize ihtiyacım var
slm arkadaşlar ben kuşlarım hakkında bilgi almak istiyordum resimlere bakıp bana bilgi verirseniz sevinirim bu kuşlardan yavru alabilirmiyim yaşları aralıkları birde ben kuşları alırken adam ingiliz kırması demişti bana pek inandırcı gelmedi ama bide siz bakın kuşlar çok ii anlaşıyorlar erkek her fırsatta dişinin üzerine ayağına atıyo ama dişide daha tık yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler http://img22.imageshack.us/gal.php?g=dsc01670.jpg
slm samet03, mubişlerin çok güzel,özellikle dişi, yaşları ideal şuanda erişkinler,tahmini 1,5-2 yaşlarındalar. mmubişlerin banada ingiliz kırması değil gibi geliyor ama dişinde birşeyler var boş değil...mubişleri yeni aldıysan biraz beklemen gerekecek,zaten bu aylardan itibaren çiftleşmeler olabilir,biraz sabredeceksin.mubişler kafeste besliyorsun, mümkün olduğunca kafesi bir yerde sabit tut... erkek her ne kadar ayağını atsada,dişi hazır olmadığı sürece o iş olmaz ama gördüğüm kadarıylada dişin çiftleşmeye hazır,sadece sabır.. dediğim gibi nisan ayından itibaren,mubişlerin daha çok çiftleme olasığı vardır onun için birazcık bekliceksin, kendine ve mubişlere iyi bak.saygılarımla
kardeşim çok teşekkür ederim saolasın dediklerini uyguluycam sağlıcakla