Satılan Canlı(lar): Damızlık yunus
Adet Fiyatı: koloni olarak satılacaktır
Toplu Alım Fiyatı: 100 tl
Adedi: 2 d 1 e
Boyu: erkek 16 cm , dişler 13-14 cm (cetvel ölçüsü)
İli/Semti: k.çekmece , beşyol
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel , 🔒 Üyelere Özel , öm
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden görülerek alınması tercihimdir ama istenirse ortak bir yerde buluşulabilir.
Fotoğraf: Var
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir. Sürekli düzenli yavru vermektedirler. Bir dişiden 7 , diğerinden 8 batım yavru alınmıştır.
Alan arkadaşa 35-40 adet aylık kendi yavrularından hediye edilecektir.
Satılan Canlı(lar):Damızlıkaltı Yunus
Adet Fiyatı: Yok
Toplu Alım Fiyatı: 110 tl
Adedi: 14 adet (4 adedi yavru)
Boyu: erkekler 9-10 cm , dişiler 7-8 cm , yavru olanlar 6 cm(cetvel ölçüsü)
İli/Semti: k.çekmece , beşyol
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel , 🔒 Üyelere Özel , öm
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden görülerek alınması tercihimdir ama istenirse ortak bir yerde buluşulabilir.
Fotoğraf: var
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır hiç bir sağlık problemleri yoktur. Artemia , tetra bits , flora , ev yapımı yemlerle beslenmişlerdir.kendim için büyüttüğüm saf yunus kolonisidir. Dişilerin bile kafası belli olmaya başlamıştır. Büyükler 7 dişi 3 erkek , yavru dediklerim tahmini 2 erkek 2 dişidir. 2 dişi yavru alıp atmıştır.
Balıkları 5 dişi 1 erkek olarak bölebilrim yanında da ufaklardan 2 adet hediye ederim. O zaman fiyat 60 ytl olur.
Özenle büyüttüğüm balıkları satma sebebim tropheus`a geçeceğim. Lütfen takas taklif etmeyiniz. Arkadaşlar tropheuslarım geldi mecburen balıkları daha küçük bir akvaryuma aldım.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel