Ücretsiz Kuş Verenler
Arkadaşlar medem göksel cansu buraya yazmış bende bu forumda o kadar hakkında yazıldı çizildi bir tanesine karşılık yazmadım buna yazayım madem, evet göksel cansu ile küfürlü bir telefon konuşmamız oldu ama tek taraflı değildi bu, sağda solda arkamdan laf konuşuyor buda benim kulağıma geliyor BENİM GÖKSEL CANSU İLE HİÇ BİR TİCARETİM OLMAMIŞTIR KENDİSİNİ FORUMLARDA HAKKINDA YAZILAN KÖTÜ YAZIŞMALAR DIŞINDA TANIMAM ÇOK ÖNCELERİ MSN DE 1 DEFA KONUŞTUK SATILIK KUŞU VARDI FİYAT İSTEMİŞTİM ONUN DIŞINDA NE İLİŞKİMİZ NEDE MUHABBETİMİZ YOKTUR, kendi ettiği küfürler bir öğretmenin ağzına nasıl alınıyor merak ediyorum ki öğretmenim diyor insanlara gönderdiği kuşlardan belli ne biçim bir öğretmen olduğu, telefon kapanırken de bana söylediği BEN SENİN HAKKINDA BÖYLE BİŞİ KONUŞMADIM İNSANLAR SENİ BENİM ÜZERİME GÖNDERİYOR YOK BÖYLE BİŞİ MURAT VE EĞER BÖYLE BİŞİ SÖYLEDİYSEM vs vs DİYE BİR SÖZ ÇIKTI AĞZINDAN ve ben o konuyu orda kapadım burda neden şimdi açıyor?, ve ayrıca göksel cansu’yu forumlardan gördüğümüz kadarı ile kuş besleyen biri değildir hatay dan istanbul dan kuş alıp satan ticari bir kişidir, bende çok kuş sattım 50 tl ye aldım çok üstüne sattım ama ben üreticiyim emek harcıyorum 10 kuştan 1 veya 2 si verimli çıkıyor onuda 50 tl ye verecek lüksüm yok kimse kusura bakmasın ayrıca kuş satışımı bir süre önce durdurdum artık kim gelirse gelsin kuş satmıyorum satmayacağımda, bu zamana kadar sattığım kuşlardan geriye murat çağlar dan kuş aldık şu sorunu yaşadık diyen olmamıştır bir tek konya da salih arkadaşımıza 2 tane kuş gönderdim hava soğuktu kuşlar hastalanmış yolda olabilir canlı hayvan garantisi yok ama ben ne yaptım " Salih olabilir sorun değil sana 2 tane yavru sözüm olsun " bu lafı kaç üretici söyleyebilir yada insanlara kuş gösterip farklı kuş gönderen göksel cansu yapabilirmi hayır yapmadı yapmazda insanlar hakkında yazdı çizdi vs vs herkez kimin ne olduğunu biliyor, tekrar söylüyorum evet GÖKSEL CANSU İLE KÜFÜRLÜ KONUŞMAMIZ OLDU AMA TEK TARAFLI DEĞİLDİ BUDA BİLİNSİN KENDİNİ HAKLI GÖSTERİP SONRA BEN BU İŞTE YOKUM DEMEK YOK ARKADAŞ Kİ ZATEN SEN HİÇ YOKTUN VERDİĞİN BİR EMEK SADECE KUŞLARI OTOBÜS TERMİNALİNDEN ALIP İNTERNETTE PAZARLAMAK AMA BEN EMEK HARCIYORUM VE ÇIKIPTA GÖKSEL CANSU ARKAMDAN OLUR OLMAZ KONUŞAMAZ BUNA İZİN VERMEM Kİ TELEFON KAPANIRKEN TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN ÖYLE SENİN ARKADANDAN KONUŞMADIM KONUŞTUYSAM BİLMEM NE ( BURDA YAZAMAYACAĞIM ) DEMEDİNMİ ŞİMDİ NEDEN BURDA YAZIYORSUN SIRF POLEMİKSİN , bu konu hakkında başka bişi yazmayacağım nedeni sana malzeme çıkartmamak adına , evet ben 1.2.3. ve 4. oldum kuşlarımın resimleri de 🔒 Üyelere Özel dadır herkes tarafından da bilinmektedir hakkında 1 tane kötü yazanda yoktur şimdi insanlar değerlendirsin.
not : bu arada senin okuttuğun öğrencilere yazık , bu arada buraya da bu mesajı yazmayacaktım seni aradım açmadın telefonunu sadece soracaktım neden yazdın diye ama sen buraya yazmamı istiyorsun istediğin gibi olsun, bu arada tek telefonla konuşan ben değildim konuşanların hepsi buraya yazarsa forum kirliliği olur ben onlarında adına yazmış olayım.
M.Murat Çağlar İngiliz Muhabbet Kuşu Yetiştiricisi.