Kuş Forumları > Papağanlar
ÜCRETSİZ PAPAĞAN ARIYORUM? - 2.sayfa
merhaba ben Sevda eğer papağanına bakamayan veya bakmak istemeyip weren warsa çok iyi bakçağımdan emin olabilir. türü önemli değil. E-mail= [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz..
ben izmirdeyim bana verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr papagannnnnnnnnnnnn tskrrrrrrrr msn [email protected]
sevda bıkmadın bedava papagan aramaktan ,insanlara duygu sömürüsü yapmıyorsun umarım.
ya ne konuştuğunu zannediyorsun ben yeni bir profil daha açmadım ücretsiz papağan arıyorum diye terbiyesizlik yapma ne duygu sömürüsü yhaaa önceki açtığım başlığa yazı azmışlar kelimelerine dikkat et ltfn gerçekten öçok komik gözüküyorsun farkında değilsin ama ...hem sanane yani sanane ne yaparsam yaparım
Bu nasıl bi istektir anlamadım ücretsiz papağan arıyorum :) Varmı öle nur yüzlü melek kalpli bi insan 1-2 tanede bana göndersin emin olun ben sevdadan daha iyi bakarım 12 senedir besliyorum ama ücretsiz değil papağan , kafesini isteyeni bile hiç duymamıştım :))
merhabalar arkadaslar hayvan sevgisi olan bir kisiye boyle davranmaniz cok yanlis. siz bu isten ekmek yiyor veya hobi olarak para kazaniyor olabilirsiniz saygi duyuyorum ama boyle konusmaniz cok yanlis. sonucta hayvanlar mal deildir elbet te sizin emeginiz vardir bi sekilde masrafiniz olmustur onu isteyen ister istemeyen istemez buna kimse karar veremez. sevda arkadasim sende canini skma hic ben veteriner hekimim bu isin ticaetini yapmiyorum elime gecerse aklimda olacak baglanti kurarim ... herkese saygilar
vethekkem adlı kulannıcı anlayışınız için gercekten teşekürler..ben ne kadar üstüne basarak bunları söylemeye çalışırsam çalışim yanlış anlaşıldı. msn mi ekleye bilirsiniz sizinle normal arkadaş olarak konuşmak isterim..
HAYLA degil Hala yazilir :):):)
yaaaa senin cebinde papağan alacak paran yoksa onun bakımını yapabileceğin parayı nerden çıkarıcaksın ???? hastalandığında veterinerin senden ne isteyeceni biliyormusun ? yada sen veterinere götürecekmisinki saçma saçma ilanar verip kirlilik yaratmayın arkadaşlar