Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yavru kuş aldım

arkadaşlar ben 1 ay önce yavru kuş aldım, ilk başta bana alışıyor gibiydi parmağımı yakınlaştırdığımda hemen geliyordu ama ne olduysa bu kuş artık benden kaçıyor, acaba elime herzaman alıp sevdiğim içinmi böyle oldu?? daha 3 aylık ama dişimi erkekmi bilmiyorum böyle pembemsi ve mavimsi bir rengi var gagasının üzerinde. evime çok alıştı devamlı kafesten çıkmak istiyor.

img

ayliz87

16 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kafeste ayna var ise çıkarman gerekiyor.Her gün aynı saatlerde onunla ilgilenmen sana tekrar yaklaşmasını sağlıyacaktır diye düşünüyorum.

img

doktordogi

16 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fotosunu eklersen cinsiyeti hakkında yorum yapmaya calısabiliriz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kafesinde ilgisini çekecek herhangi bir obje bulunmamalı ayna,zil vs. ayrıca onunla ilgilenirken fazla sıkmamaya dikkat edin bu durum sizden uzaklaşmasına sebep olur.

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşumun kafesinde ayna var ve aynanın yanından hiç ayrılmıyor, çıkarmayada hiç kıyamıyorum aslında.

img

ayliz87

16 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba bu bir tercih meselesi tabi.Sanırım ayna karşısında kendi kendine oyunlar yapması hoşunuza gidiyordur.Fakat eğer aynayı çıkarmazsanız aynadaki yansımayı arkadaşı sanacak ve sürekli onunla ilgilenecek.Dolayısıyla bu durumda size alışması,ilgisini size yöneltmesi çok zor.Bir tercih yapmak durumundasınız.Saygılar

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ