Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

m.kuslarım

slm arkafaslar benim 2 çift kusum var 1 ciftim baya ii anlasıyorlar yuvalıga cook girip çıkıyorlar hatta bazen 10 - 15 fk yuvada kaldıkları oluyor ama erkek yem kusmuyor dişiye ? vitamin olarak avi-vit kullanıyorum günlük suyu degişiyor mamada veriyorum nijer ,akdarı ve kanarya yemide veriyorum öteki çiftimin erkegini yeni aldım erkek çok ii saglıklı aynı bakımı onlara yapıyorum ama dişim soguk aldı avi-vitin içine limon sıksam ilacın etkisi gidermi kendini toparlaması için baska yapabilecegim ne var? kuslarımın 4ü de 2 yasında... yardımcı olanlara simdiden TESEKKUR EDERİM

img

by_yildooo

16 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşım soğuk almış kuşun için sana tavsiyem bu konuyla ilgili muhabbetkuşu.org adlı siteden hastalıklar ve tedavileri adlı bölümden ilgili konuyu okuyup uygulaman.Mubişi tekrar sağlığına kavuşturman dileğiyle...

img

doktordogi

16 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar baya bi yardımcıoldunuz saolun...

img

by_yildooo

ÖZEL MESAJ

Merhaba erkek kuşlar daha çok dişilerinin yumurtada olduğu dönemlerde dişilerine kusarlar şuan ki durumlarını olağan dışı görmüyorum.Ayrıca kullandığınız ilacın içine herhangi birşey katmanızı sağlıklı görmüyorum.Herşeyden önce kuşunuzun üşütmesine sebep olan durumu engellemelisiniz

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Karabulut35 tesekkur ederim...

img

by_yildooo

ÖZEL MESAJ