arkadaşlar muhabbet kuşu bakımı çk zor mu??
ben daha önceden 2 tane aldım 1 i 2 öbürü 3 hafta yaşadı çok üzüldüm yine almak istyorum.ama yine öldürürüm die korkuyorum bir de bunların olduğu odanın sıcaklığı nasıl olmalı gündüzleri evde kimse olmadığından kalorifer yanmıyor.
yok mu cvp yazan??
Selam bu kuşlar öncelikle ilgi isterler.Bununla birlikte bilmeniz gereken ufak ayrıntılar var onlarada kısaca değineyim.Oda sıcaklığı 15 derecenin altına düşmeyecek bir ortamda idare edebilirler.Bulundukları yerde kesinlikle hava akımına yani cereyana maruz kalmayacaklar.Oturduğunuz odada olurlarsa daha sosyal olurlar size alışmaları bakımından iyi olur.Kafeslerini temiz tutmaya dikkat edin. Kafeslerinin yerini değiştirmemeye özen gösterirseniz iyi olur.Rahatsız olabilirler yer değiştirmelerden.Aldığınız kuşların sağlıklı olmasına dikkat edin.Sağlıklı bir kuş capcanlı hareketli olur.Gözlerini kısmadan durur.tüylerini kabartmadan dik durur.Anlatılacak ayrıntı çok ama benim bildiklerim bu kadar diyelim. Umarım sağlıklı mubişleriniz olur. Bol şanslar...
ööle cok zor bkımlrı yoktur. yeterince ilgi göstermek,günlük yrım saat bkım yapmak yeterlidir. defa basarısız oldun die vazgecme yeniden denemeni tavsiye ederim...