MERHABA. TAHMİNİ 1-1,5 YAŞLARINDAKİ ÇİFT SULTAN PAPAĞANLARIMI SATIYORUM. KAFESİNİN ŞU AN Kİ PİYASA FİYATI 100-120YTL ARASI ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. KAFES 2 KAPILI VE ÜSTTENDE AÇILABİLEN BÜYÜK KAFESLERDENDİR. İSTEYENE TEK + KAFES 100YTL ŞEKLİNDE DE SATABİLİRİM. (FAZLA KAFESİM MEVCUTTUR)İSTEYENE SIRF KAFESLERDEN 1 TANESİNİ 50TL YE VEREBİLİRİM. YER BÜYÜKÇEKMECE/İST TESLİMAT HAFTASONU BÜYÜKÇEKMECE-İNCİRLİ ARASINDA HERHANGİ BİR YERDEN TESLİM EDEBİLİRİM. TEL 🔒 Üyelere Özel MURAT
Daha önce yavru aldınızmı ne kadar süredir bakıyorsunuz sağlık sorunları varmı...
🔒 Üyelere Özel
Ne Yaptın Birader Sattınmı Papağanları Ben Almak İstiyorum Eğer Satmadıysan Ama Önce Fotolarını Gönderebilirmisin Bana 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Bu Arkadaş burda papağanına eş arıyor bir bak istersen
ARKADAŞIM PAPAĞANLARI SATTIM. KAFESLERİ DURUOR. KAFES ALMAK İSTERSEN TAVSİYE EDERİM. PİYASA DEĞERİ 140YTL OLAN KAFESLERİ 50TLYE VEREBİLİRİM. 2 ADET KAFES MEVCUTTUR. İKİSİNİDE ALIRSAN BİRŞEYLER YAPARIM.
üstad kafeslerin resimlerini bir upload edebilirmisin ? yada 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilirmisin ?