Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

SN. HEPSİEVCİL.COM YÖNETİCİLERİ

sayenizde birçok hayvanseverlerle tanıştık,baktığımız yada satacağımız hayvanlarla ilgili bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık.bizlerin hayvan sevgisini arttıran vede piyasaya, azda olsa yatırım yaparak canlandıran fikirlerimiz bu siteniz sayesinde olmuştur,bir heves ve merak uğruna. siteniz sayesinde salma kafes üretimine geçtim,bunun içinde bir dükkan kiralayıp,parayı piyasada çevirmeye başladık bu kriz ortamında,tüm bunlar siteniz sayesinde olmuştur.teşekkür ederiz. YALNIZ!!kimlik bilgileri karşılaştırılmadan , hayvan bakım eğitimi almamış insanlara yapılan satışların sağlıklı olmadığından bahsetmişsiniz.acaba satış yapılan hangi petshoplar bu kurala uyuyorlar ve onların satışları yasak ediliyor? hangi müşterilerine yaşları soruluyor acaba?üstelik yaşı küçük olanlar illaki anne ve bablarının gözetiminde hayvan besliyorlardır.kalkıpta onca para ödedikleri hayvanları alıp boğazlayacak değillerdir.kaldı ki zaten sitenizde toptan alış veriş yapılıyor kanımca, çünki hemenhemen herkes üretici.satış yapmanın petshoplar haricinde kimseye zararı yok diye düşünüyorum ve bu anlaşmayıda saçma buluyorum.benim kişisel görüşüm bu.bu sitenin yine eskisi gibi olunması taraftarıyım.kim ilan verirse versin,kim satış yapacaksa yapsın,bunun kimseye zararı olduğu kanaatinde değilim. SAĞLICAKLA KALIN!!

img

mrtflz

16 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadslar canlı hayvan alıs-verisi yapacak arkadaslar birbirlerinden mail adreslerini alarak baska ortamda alıs-verislerini gerceklestirebilirler...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederiz

img

zehirzeka71

16 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bnede mrtflz arkadaşa şiddetle katılıyorum. Bunları belirttiğiniz için teşekkürler.

img

gokhanbicer

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrtflz kardeşime katılıyorum ve alış veriş olmayacaksa biz burada acemilere akıl vermek için mi zaman harcayacagız.eskisi gibi olmadıgı takdirde bu siteyi protesto edelim kullanmayalım.tüm hayvanseverleri protestoya davet ediyorum

img

ventum35

17 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben bu bahsettiğiniz durumun uzun zamandır farkındayım ve uzun süredir bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyordum fakat fikrimi söylemeden edemeyeceğim.Arkadaşlar öncelikle tüm bunlar prosedürsel şeylerdir.Ütopyadır.Ülkemizde bu tarz şeyler boldur.Yetkililer nerde bir hareket görürler hemen o alana yönelirler ve böyle uygulayamayacakları hatta fizibalitesi denenmemiş şeyleri ortaya atarlar.evcil canlılar elbetteki güzel şartlarda beslensinler.Ama ben şimdi derim ki önce insan sağlığı,insan yaşamı iyi düzeylere getirilsin.Altını çizerek söylüyorum ki sigortasız çalıştırılan milyonlarca insan var önce bu denetim altına alınsın.Sonra ben tekrar diyeyim ki;biz gerçekten evcil canlı sağlığına kimlerin ürettiğine kimlerin sattığına kimlerin aldığına bakacak kadar medeniyete ermişiz.Çok samimiyetsiz çok göstermelik adımlar bunlar.Siz bugün böyle birşeyler atıyorsunuz ortaya ve petshop sahiplerine seminerler veriyorsunuz göstermelik eğitimler veriyorsunuz,para kaynağı yaratmak için bir sürü ıvır zıvır belge istiyorsunuz.İşte bu seminerden çıkıp dükkanına giden petshop sahibi üreticiye der ki;elinde ne kadar varsa getir alırım :) Bu kadar kafamı yormaya değmeyecek oranda booşş bir konu bence..Sitenin bunda bir rolü yok bazı kuralları uygulamak zorunda olduğundan burada bu uyarıyı yayınlıyor.Anlayacağınız oda prosedürsel.Kalın sağlıcakla...(Hikayede geçen yetkililerden kastım site yetkileri değildir)

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

site yönetiminden yeni bir açıklama bekliyoruz.

img

pcard_coll

21 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

göstermiş olduğunuz duyarlılığa ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, sağolun. İnşallah yine eskisi gibi olması temennisiyle,sağlıcakla kalın.

img

mrtflz

16 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ