Muhabbet Kuşları

İngiliz Muahabbet Kuşum Hakkında Yardım :S
öncelikle merhaba geçen hafta bir ingiliz kuşu aldım aldığım kuşçu tanıdığım bi abim kuşun yaklaşık 4 aylık olduğunu söylüyor. ben daha önce hep normal muhabbet kuşu besledim ingiliz olanların özelliklerini bilmiyorum adını cimcime koydum öncelikle 4 aylık bir kuşa göre fazla iri gibi acaba bu ingiliz kuşlarının bir özelliğimi? Kuş elimi uzattığımda konuyor ve birşeyden kaçtığında direk omzuma geliyor ancak çok az ötüyor ve çok az oyun oynuyor rengi buz mavisi gaga üstündeki deri rengi ise mavi ancak dikkatli bakınca pembe bir renkte görülmüyor değil :D kafam karıştı dişimi erkekmi ayrıca kuş söylenenden yaşlımı değilse bile 4 aylık bir kuşu istediğim gibi eğitebilirmiyim? az ötmesi neden kaynaklanır? birde neden neşeli değildir. bu arada belirtmekte fayda var oldukça sağlıklı görünüyor tüyleri parlak herhangi bir deri kızarıklığı yok dışkısı da normal iştahıda... biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız minnettar kalırım şimdiden teşekkürler

görüyorumki yardımlar sel olup taşmış sağolun...

yerli üretim kuslara göre biraz daha iri olurlar. kafesine alısana kadar az ötmesi normaldir. eğimek icin en uygun dönemde. cinsiyetle gilgili olarak foto ekleyebilirsen yorum yapabiliriz...

çok teşekkür ederim...

Yanıtlamak için giriş yapın