Selamlar, 1,5 yaşında İRAN chinchila kedimize yuva arıyoruz.Tüm aşıları yapılmış.tuvalet alışkanlığı olan.Gri-krem renginde inanılmaz tatlı bir pisiciktir.Sürekli seyahat ediyor ve çalışıyor olmamızdan kedimize çok fazla zaman ayıramıyoruz.
İsteyene fotoğrafları mail yoluyla gönderilebilir.mail adresim
🔒 Üyelere Özel
merhaba serkan bey benim 1 yaşında iran kırması bir kedim var onun yanına arkadaş arıyorum ayrıca tam bir kedi aşığıyım hepsi benim olsun istiyorum tabiki bu imkansız ama en azından bir taneye daha çok iyi şartlarda bakabilirim. eğer mümkünse bana resimlerini cinsiyetini ve vermeyi düşünürseniz irtibata geçebilmemiz için telefonunuzu gönderirseniz sevinirim. cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
hep aynı terane.. bahanelerinizi biraz değiştirin artık. birbirinizden kopya mı çekiyorsunuz. almadan önce de çalışmıyormuy dunuz? o zaman niye aldınız. tabii yavruluğu sevimliliği geçti demi....
Merhaba kayseride yaşıyorum 1 yaşında bir ankara kedim var ona bir arkadaş arıyorum. Dostunuza yuvamızı açabiliriz. Lütfen bana resimlerini yollayın .Şimdiden teşekkür ediyorum. Hoşçakalın.
🔒 Üyelere Özel