Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Bilgisi olanlar lütfen yazsınlar
Erkek Muhabbet Kuşumun kafasında beyaz kalın ipler şeklinde tüğler çıkıyor.Bu anormal bi durum mu?Cevaplarınızı bekliyorum.
kuşlar belli dönemlerde tüy deyiştirirler kafasından çıkan yeni çıkacak tüyler diken gibidirler.geneldede erkek kuşlarda yavruluktan çıkıp gençliğe adım atarken kafasının tepesindeki tüyler dökülür ve yenisi çıkar.
KUŞUNU ceyranda bırakma nedeni o
Normal tüy değisimi belirtileri gibi anladım ama foto ekleyebilirsen daha sağlıklı yorum yapabiliriz...
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Başka Bi sorum daha olucak Kuşlarım normalde yanyana durmaya bile tahammül edemezler fakat 2-3 gündür ara ara birlikte yuvaya girmeye başladılar.Bu durum yumurtlamaları açısından bir gelişmemi yoksa oyun mu yapıyolar
Merhaba kuşlarınızın biri dişi biri erkekse ve eşleşmeye uygun yaştalarsa büyük ihtimal yumurtlama hazırlığındadırlar.Fakat muhabbet kuşları meraklı canlılardır her yeni objeyi keşfetmek isterler.Yuvalığı kafese yeni taktıysanız bu davranışları sadece keşif amaçlıda olabilir.Kuşlarınızın cinsiyeti ve yaşları gibi ayrıntılı bilgilere sahip olmadığım için sorunuza kesin bir yorum getiremiyorum.Ayrıca diğer arkadaşlarımın yorumlarına katılıyorum.Anormal bir durum değil o bahsettikleriniz tüy tüpçükleri.Saygılar
ara tuy dönemı kuslarınızın serennur hnm uzulmenıze gerek yok ıyı bır bakımdan sonra tuylerınıtamamlarlar
Arkadaşlar meraklarım boşa değilmiş.Kuşum 4 Gün önce yumurtlamaya başladı ve şimdi iki tane yumurtası var.Acaba kaç tane yumurtlar ve fazla yumurtlaması dişinin sağlığını bozar mı?