Tavşan
ben tavsanımı yenı aldım ve dıskısını yeme problemı yasıyorum.acaba bu normalmıdır. birde dıskısını sureklı sıvı yapıyor cevap yazarsanız sevınırım.
arkadaşlar ben tavşanımı yeni aldım. eve geldiğinden beri sessiz bir şekilde yuvasının köşesinde oturuyor ve ishali var fakat sanırım kanlı değil normal ishal. beslenmesinde sadece verilen mamayı kullandım daha 1 aylık. ne yapmam gerekir bu durumda yardımcı olabilir misiniz ?
iyi günler. tavşanım 2 buçuk aylık felan. kakasını üzüm gibi yapmaya başladı. bir tavşanım daha vardı aynen böyle başladı giderek cıvıklaşmaya başlamıştı kakası sonra öldü. bu tavşanım için ne yapabilirim. ne önerirsiniz?
Tavşanına sebze-meyve ağırlıklı yiyecek vermek yerine kuru ot, kuru yonca, tahıl ağırlıklı beslemelisin. Ayrıntı için: 🔒 Üyelere Özel
iyi günler. tavşanım 2 buçuk aylık felan. kakasını üzüm gibi yapmaya başladı. bir tavşanım daha vardı aynen böyle başladı giderek cıvıklaşmaya başlamıştı kakası sonra öldü. bu tavşanım için ne yapabilirim. ne önerirsiniz?
tavşanımızı yeni aldık gayet sosyal bi sıkıntısı yok yalnız dili pembeden bi anda mora döndü araştırdık ama bişi bulamadık bi sıkıntısı var mıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim