Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

gonzalesim yavruladı ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz?

2 hafta önce aldığım gonzalesim süpriz bir şekilde yavruladı.ben hasta zannediyordum 2 gün evinden çıkmayınca.bugün çatısını kaldırınca 3 tane yavru gördüm(benim gördüğüm).tabi telaşla kapattım kapağı.biraz daha talaş attım içeri yemini de arttırdım ama başka birşey yapmadım.anne ve yavrular için ve anne için ekstra ne yapmalıyım ? bilgiendirirseniz sevinirim. tam anlamıyla şoktayım

img

rooiwalk

16 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynen bnm de aldığım hamster aldıktan 2 hafta snra ywruladı hiç bişi yapmana gerek yok bnmkilerr bu gün tam 11 günlük ve kafeste gezinmeye başladılar. ama 5 taneydi 3 e düştü.sakın korkma onların büyümesini izlemek çok zevkli ve heyecenlı oluyor. zaten yawru öldüyse yada ölmeye yakınsa anne onları yiyo bu biraz acı verici işte

img

bsy_hamster

16 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Anne yavrularına bakacaktır.Ama kesinlikle yavruları elline alma senin kokun yavrularına gececek ve anne yavruları dışlayacaktır.Hatta kafesi belirli bir sure uzaktan izle yavrular için ekstra birşey yapmana gerek yok.Sadece belirli bir süre anne ve yavruları kendi haline bırakman olacaktır.Yavrular artık anneye emanet.İyi şanslar

img

ogulcan34

17 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ