Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru kedi arıyoruz - 2.sayfa

merhaba.....11. kat apartmandan kurtulduk ve Bodrum`da oturuyoruz .... beyaz veya siyah yavru bir kedi arıyoruz...tercihen erkek...bilgisi olan arkadaşlar lütfen haber versin msn/mail : [email protected] teşekkürler

img

bulkata

16 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam, 3 aylık şirin bir dişi tekirim var, düşünürseniz ilan linki aşağıda: http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=2&FRef=9&BRef=79047

img

sususutestisi

15 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Kedilerimizi acil vermem gerekiyor. Dışarıda kalamayacak kadar savunmasızlar ve evcildirler. Bütün Aşıları tamdır. İkisinide kısırlaştırdım. Annem büyük bir ameliyat geçirdiği için evde bakamıyorum. Geçici olarak erkek arkadaşım bıraktım. Ancak oda askere gideceği için bakamayacak :(( Onlardan kopmaıyoruz inanılmaz seviyoruz. Ama vermek zorundayız. Lütfen yardım edermisiniz. 1kiloluk kuru maması ve 1 paket kumuyla birlikte vereceğiz. Kumlarıda kitty kullanıyoruz. 1 tanesi dişi Adı Miyo ismini çağırınca direk bakar. Diğeri erkek adı Şımarık ismi gibidir inanılmaz şımarıktır. İnanılmaz oyuncu kedilerdir. 1 Yaşına yeni girdiler. Lütfen bize yardımcı olun :((((((( Resimleri ektedir.. Acilll bana geri dönüş sağlarmısınız.Bol beyazları olan dişidir. Erkek olanın tüyleri daha koyudur. Yalnız erkek olan inanılmaz karakterlidir. Ewde asla kedi besliyormuşsunuz gibi hissetmezsiniz o kadar şekerdir ki sizi kapıdan uğurlar gelince karşılar sizinle bakışmayı sewer :)) Lütfen destek olun :(( Kedileri görmek isterseniz aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirsiniz. Bana mail yoluylada ulaşabilrisin resimlerini mail olarak gönderebilirim. [email protected] buarada tuvalet alışkanlıkları varıdr. Tel: 505 789 24 92 Çağlar Kaynar

img

simsim85

15 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bulkata bende bende iki himalaya cinsi var. resimlerini yollarım ilgilenirsen (simpatagata:) istanbul.

img

aldinov79

15 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ