Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
İngiliz muhabbet kuşları için ideal fiyat ortalama nedir?
Arkadaşlar İngiliz muhabbet kuşlarının ortalama fiyatları ne kadardır.Ortalama bir fiyat öğrenmek istiyorum.Kuşuna göre değişir elbet ama ortalama bir fiyatta vardır elbette.Mesela pet shopta 100 tl`ye satıyorlar.Nasıl bu fiyat iyimi sizce.Bilezikliydi kuşlar(bileziğin anlamı ne bu arada).Teşekkürler.
merhaba,ben de jumbo kuşlara ilgim var,bilezik;sanırım ciddi bi üreticiden ve de kaliteli kuş olduğunu gösteriyor,erkek yavru jumbo kuş arıyorum ben de bahsettiğiniz pet shop neresidir?Kuş gerçekten kaliteli ise 50-100 çok önemli değil bence...tşkler
Selam arkadaşım bahsettiğim pet shop izmir carrefour`da. Siz nerdesiniz? Çok güzel ingilizler vardı gerçekten ama dediğim gibi fiyatı nasıl sizce 100 tl.
selam arkadaslar sız yavrumu yoksa yetişkin kuş mu arıyosunuz
Selam arkadaşım bahsettiğim kuş üretime hazır genç bir kuştu. Böyle genç ingiliz damızlık ile yavru ingiliz kuşlarının ortalama fiyatları nelerdir bunu öğrenmek istiyorum.
slm doktordogi fıyat ortalamsı 75 dır yavrunun ama tabı orjınalse ve bahsetıgın carrefour pet shop ta da orjınal kus olcagını tahmın etmıyorum cunkı bunlar sıra kuslar deyıldır kırıktır dıye tahmın edıyorum bahsetıgın para az deyıl cunkı, yazık olmasın aldınmı orjinal olsun barı dımı saygılar
Arkadaşım jumbo ingilizde ortalama fiyat olmaz, kuşun rengine ırkına yetiştiricisine göre değişir, yani bir çok özelliğine göre değişir, yurt dışındaki üreticilerle de görüşmelerimizde onların verdiği fiyat standartıda bu şekildedir RENK, IRK , SOY ve YETİŞTİRİCİYE göre değişmektedir, ithal gelenlerde ise istanbulda toptancıdaki fiyatı 45-50 tl petshoplarda ise 75-100 tl arasında satılmaktadır fakat yerli üretim safkan jumboyu tutmaz çünki geldikleri ülkenin nemine hava şartlarına alışıyorlar sağlıklı iyi cins yavru beslemek istiyorsan Türkiyede ki bu işi adam gibi yapan arkadaşlarımıza ulaşabilirsin, ülkemizde malesef bir çok üretici ya dişiyi ya erkeği kırma kullanıyorlar yavru kalitesi düşüyor ( her iri yavru jumbo değildir aşağıda benim yavrularımdan bir örnek göstereceğim ) benim damızlık kuşlarıma aşağıdaki linkten bakabilirsin fakat benim YAVRU VE DAMIZLIK KUŞ SATIŞIM YOKTUR.
Saygılarımla
M.Murat Çağlar
Jumbo İngiliz Muhabbet Kuşu Yetiştiricisi
( ANNEDEN YENİ AYRILMIŞ SAFKAN JUMBO YAVRU , SATILIK DEĞİLDİR BİLGİLENDİRME AMAÇLI EKLENMİŞTİR RESİM )
doktordogi alın artık bir kuş,takmayın fiatına yuvadan bir jumbo yavru aldım ama emin değilim erkek olduğuna mavi ile birlikte gagasında morluklar var?bir kot pantolon 200 ytl yani,güzel bir kuş yıllarca sizlere arkadaş........
doktordogi alın artık bir kuş,takmayın fiatına yuvadan bir jumbo yavru aldım ama emin değilim erkek olduğuna mavi ile birlikte gagasında morluklar var?bir kot pantolon 200 ytl yani,güzel bir kuş yıllarca sizlere arkadaş........
yavru ise 60-70 yetiskin ise 90-100 normaldir...