Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

bir sorum var

öncelikle herkese merhabalar..yaklaşık 1 yaşında dişi kuşum var sürekli boş yumurtluyordu ben de ona bugün yetişkin erkek bir eş aldım başlarda olduça iyi anlaşmalarına rağmen şuan dişi kuşum çok saldırganlaştı sürekli erkek kuşa saldırıyor şuan yumurtlama dönemi diye mi bu kadar saldırgan acaba ne yapmam gerekir ayrı kafes mi alayım yoksa başka erkek kuş mu alayım...şimdiden teşekkürler

img

cnsvcn

16 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkek kuşun ufak oldugu için olabilir biraz daha bekle olması deiştir sin

img

eagle3

16 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dişiyi birkaç gün ayrı kafese al. sonra gene erkeğin yanına koy. pasifleşecektir.

img

pcard_coll

21 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DİŞİ KUŞUN MEKANIN PATRONU ÖNCELİKLE BİR EŞE İHTİYACI OLDUĞUNU BİLMESİNE RAĞMEN ERKEK DOMİNANSİSİ GEREKİR ,BUNUN İÇİNDE ERİŞKİN BİR ERKEĞİN (EĞER KIZGIN DEĞİLSE VE HAKKATEN ERİŞKİNSE) ORTAMA ALIŞMASI LAZIMDIR, BAŞKA BİR KAFESE ALIP YAN YANA BİRBİRLERİNE ALIŞMASI SAĞLANABİLİR. HER PET ŞOPTAN ALDIĞIN KUŞ KIZGIN OLCAK KAYDI YOKTUR , ÜRESİNLER DİYE EŞ ALIRKEN ARKADAŞLAR KAFES İÇİNDE BİRAZ GÖZLEMEK LAZIM DURUP BİRİLERİNE KUR YAPIYORMU , Bİ KENARA ÇEKİLİP NEŞELİ NEŞELİ ŞAKIYORMU İZLEMEK LAZIM , BİDE GÖZLERİNE BAKMALI AÇIK RENKLİ HALKA OLUŞMUŞMU GÖRMELİ Bİ KERE GÖRSENİZ EMİN OLUN BİR DAHA UNUTMAZSINIZ , BEN UMUTLUYUM AMA SABIRLI OLMAK LAZIM

img

netto

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BU ORTAMDA HAKKATEN KUŞTAN ANLAYAN ÇOK ARKADAŞ VAR AMA BEN 1 SENE BEKLEDİKTEN SONRA( ÖNERİLERE UYUP YAVRU KUŞLAR ALDIM VE KENDİM BÜYÜTTÜKTEN SONRA) ANCAK YAVRU ALABİLDİM. VE İDDEA EDİYORUM EN İYİ YOL BUDUR YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ,ŞİMDİLERDE RENK ÇEŞİDİNİ ARTIRMAK ADINA DAMIZLIKLAR ALIYORUM, AMA HASBEL KADER KENDİ KRİTERLERİME GÖRE SEÇEBİLİYORUM, YANILMA PAYIM ÇOK AZALDI SEÇTİĞİM KUŞLARDAN YAVRU ALAMADIĞIM OLMADI(BELKİDE ÇOK ŞANSLIYDIM:)AMA ARKADAŞLAR YAVRU ALMA NİYETLİSİ ARKADAŞLAR İYİ KALİTE YAVRULAR ALIN VE BÜYÜTÜN KALIBIMI BASARIM :) KESİN YAVRU ALIRSINIZ

img

netto

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağolun arkdaşlar önerileriniz için şimdilik ayrı kafeslerdeler bakalım ne olacak?

img

cnsvcn

16 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ