Ücretsiz Kedi Verenler

ücretsiz yavru ankara kedisiiiiii beyaz:))
anne ve babası bende safkan ankara kedisi, 5 tane yavrumuz oldu 3`ünü yuvalandırdık son bir tane beyaz dişiyi veriyoruz.. Tuvalet alışkanlığı kazandı, kuru mama ve makarna, pilav, yumurta yer :)yemek konusunda sıkıntı yaşatmaz :)ilgilenenler lütfen acele etsin, bize alışmadan bir an önce yeni yuvasına kavuşsun istiyoruz

Yer Neresi?

MERHABA BİZ BODRUM TURGUTREİS`DE YAŞAMAKTA OLAN BİR AİLEYİZ.EVİMİZDE BESLEMEK İÇİN BİNİK BİR DOST ALMAYA KARAR VERDİK.KIZIMIZDA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ UMARIZ UFAKLIĞI VERMEMİŞSİNİZDİR.TABİİ BTURGUTREİSE MİNİĞİ GÖNC-DERMEK SORUN TEŞKİL EDERMİ BİLEMİYORUM.İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ BİZE VERMEYE KARAR VERİRSİNİZ.SEVGİLERİMİZLE

MERHABA BİZ BODRUM TURGUTREİS`DE YAŞAMAKTA OLAN BİR AİLEYİZ.EVİMİZDE BESLEMEK İÇİN BİNİK BİR DOST ALMAYA KARAR VERDİK.KIZIMIZDA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ UMARIZ UFAKLIĞI VERMEMİŞSİNİZDİR.TABİİ BTURGUTREİSE MİNİĞİ GÖNC-DERMEK SORUN TEŞKİL EDERMİ BİLEMİYORUM.İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ BİZE VERMEYE KARAR VERİRSİNİZ.SEVGİLERİMİZLE NOT :BİZE MSN VE EMAIL OLARAK 🔒 Üyelere Özel YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

istanbul beşiktaş

ankaradayım nasıl alabilirim sizden ??

resimlerini görebilirmiyim acaba

resimlerini görebilirmiyim acaba

istanbuldayım ve yavrunuzu almak istiyorum herhangi bir ücret talep ediyormusunuz acaba? çok çok iyi bakılacaktır daha önce kedi bakmışlığımız vardır kesinlikle gözünüz arkada kalmasın beyaz bir yawru olduğunu görünce çok çok daha fazla mutlu oldum eğer bana ulaşablirseniz çok mutlu olurum 🔒 Üyelere Özel

ben bu güzelliğe sahip olmak istiyorum istanbuldayım kesinlikle çok çok iyi bakılacaktır gözünüz arkada kalmaz daha önceden tecrübem bulunmakta bu yüzden ona çok çok iyi bakacağım bu pamukçuğu bana verirseniz çok çok mutlu olacağım 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bu iki adresten birrine ulaşırsanız çok çok mutlu olurum teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın