Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

LÜTFEN ACİL YARDIM!!

Merhaba,ben 2 aydır syrian cinsi erkek bir hasmter besliyorum iljk 3 hafta onu bir hamster kafesinde besliyorum daha sonra oldukça büyük bir cam akvaryumda beslemeye başladım ve şimdi oldukça mutlu ve huzurlu oldukçada sağlıklı ancak hamsterlar için kafesmi daha iyi yoksa akvaryummu karar veremiyorum çünkü kafesim 30.20 boyutlarında ve hamsterım orda pek mutluya benzemiyor lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim.

img

zeynepgöktaş

16 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba hamster için kafesler daha uygun çünkü tırmanarak enerjisini atabilir.ayrıca kapalı akvaryum türü şeylerde bazen hava sirkülasyonu olmadığından zehirlendiklerini duymuştum.

img

hayatsal

16 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilgilerin için teşekkürler hayatsal sayende aklıma çok iyi bir fikir geldi saol!!!!

img

zeynepgöktaş

ÖZEL MESAJ

Slm ``hayatsal``hamsterıma büyük ve geniş bir kafes aldım haklısın şimdiden daha mutlu ve enerjik görünüyor.

img

zeynepgöktaş

ÖZEL MESAJ

onun ve senin adına mutlu oldum:)

img

hayatsal

16 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşlar ben dün evdeyken bi hamstera (gonzales) bakıyım dedim zavallı ayağa kalkamıodu çok debelendi talaşın içinde ayağını da oynatamıodu bi 20 dk öle kaldı daha sonra kalktı ayağa topallıyarak yürümeye başladı tüyleri diken diken oldu rengi mora döndü bu sabah da uyandım herşey gayet normal oynuyo koşuo çarka binio. ACABA NE OLMUŞ OLABİLİR???? VETERİNERE GÖTÜRMELİ MİYİM? BENİMLE 2 YILDIR YAŞIO!

img

cansubeste1994

16 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla söylediklerin kulağa çok ilginç geliyor gerçi benimde ilk hamsterım elini çarkında dönerken yaralamıştı ve yarımsaat yada bir saata sonra yanlış hatırlamıyorsam hiçbirşeyi kalmamıştı ama benim hamsterımda biraz topalladı bende zaten aynı gün onu veterinere götürdüm ve yaralı ayağına sürmem için krem verdi 3 günde ayağı iyleşti bence sen ne olur ne olmazdiye bir veterinere götür hem sağlık kontrolünden de geçmiş olur eğer götürmezsen daha kötü olur ve rahatsızlığı tekrarlaya bilir cevabımı okuduktan hemen sonra veterinere götür sana tavsiyem budur bol şans...

img

zeynepgöktaş

ÖZEL MESAJ