Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
SATILIK TOPTAN/PERAKENDE İRİ YERLİ MUHABBET KUŞLARI
TOPTAN GERÇEK YERLİ İRİ MUHABBET KUŞLARIMIZ SATILIKTIR.
50 ADET VE ÜZERİ HER ŞEHİRE GÖNDERİLİR.
150 ADET VE ÜZERİ ALIMLARDA NAKLİYE BİZE AİTTİR.
200 ADET VE ÜZERİ ALIMLARDA FİYAT KONUŞULUR..
ÖZEL İNGİLİZ YAVRU VARDIR.( LÜTFEN SORUNUZ)
İZMİR İÇİNDE TEK VEYA ÇİFT VERİLİR.FİYATLAR AŞAĞIDADIR.
..........TEK KUŞ FİYATINI SORUNUZ..........
YAVRU MUHABBET..................................17,50 TL / AD. -
GENÇ DAMIZLIK........................................30,00 TL / AD.-
YENİ EŞ TUTMUŞ ÇİFT.............................80,00 TL / AD.-
EŞ ( YAVRULU DAMIZLIK )...................125,00 TL / AD. -
HERHANGİ BİR İSTEĞİNİZ OLUR İSE,YENİ SALMA KURMAK İSTERSENİZ,BENİMLE GÖRÜŞMENİZİ TAVSİYE EDERİM.HER KONUDA YARDIMCI OLURUM.
HİPERMAN
0533 564 45 96 0555 303 88 68 0545 384 81 91
Siz gibi üreticiler Denizli`de de olsa ne güzel olurdu. _______________________________________________________ [email protected]
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ OKUTKAN,LÜTFEN BİR İSTEĞİNİZ OLURSA İLETİN,SİZE ÖZEL ARAÇ İLE GÖNDERELİM.SÖZÜMÜZ KANUNDUR.SAYGILAR.
sayın hiperman, bartında çalışıyorum. bu bölgede saf ingiliz muhabbt kuşu bulamadım. jumbo ingiliz diyorlar ama hepsi kırma. sizde bulunuyorsa resim gönderebilirmisiniz. iyi çalışmalar
isteğiniz için aramanız yeterli
ARKADAŞLAR YENİ VE SINIRSIZ NUMARAMIZ AŞAĞIDADIR,LÜTFEN SİPARİŞİLERİNİZ İÇİN KAYDEDİN VE ÇALDIRIP KAPATIN BİZ SİZİ ARAYALIM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
0507 2200 155
slm hiperman. ben salmada üretim yapıyordum.kafes sitemine geçmek istiyorum.kafes satıyormusunuz yada toptan satanlara yönlendirebilirmisiniz.
sevgili murat çifthane`den bahsediyorsan evet üretimine istek üzerine ve piyasada yapanların abartmasından dolayı başladık.istediğin ölçüleri telefon ile iletirsen ve hangi şehirde olduğunu da belirtirsen elimizden geleni yaparız. 0507 2200 155
slm yeriniz nerede ayrıca ben eğitmek üzere tek muhabbet arıyorum(erkek) fiyat nedir ([email protected]) msn adresim tşk
il dışına tek yavru muhabbet kuşu satışınız var mı ben şu an ağrı doğubayazıtta öğretmenim manisa turgutludan bir tane internet aracılığıyla buldum ve istedim otobüsle gönderdiler aldım fakat kuşun ayakları sakat çıktı sizden alırsam bana gönderir misiniz?