Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Labrador Retriever Yavru Arıyorum!!
Herkese slmlar... Amacım forumu veya sizleri kullanıp ta köpekleri ucuza ya da bedavaya getirmek değil,lakin servet ödeyecek durumum da yok bu sebepten dolayı Kayseri ve civarı(Malatya,Ankara vs)illerde yavru sahibi olan veya olacak arkadaşlardan ricam beni haberdar ederseniz makul bir ücret karsılıgı yavruyu kendim gelip alabilirim. Vakit ayırıp okudugunuz için Tskkrler... Siteyi her gün takip edeceğim onun için tel veya adres vermiyorum.
Merhabalar. Ben İstanbuldan yazıyorum. Bir hafta once, yaklaşık 3-4 aylik siyah disi bir labrador buldum. Hala sahibini ariyorum bir turlu bulamadim bu sure icinde bizimle kaliyor. Apartmanimizda kopek bakamiyacagimi onceden beri bildigim icin sorun cikmadan onu iyi bir yere vermek istiyorum. Harika bir kopek ve son derece akilli saf kan bir labrador simsiyah tuyleri ile parlak canli bir kopek. Eger gercek sahibini arama cabam sonuc vermezse iyi bakilacagini dusundugum birine vermek durumundayim. Size resimlerini de yollayabilirim. ilgilenirseniz haberleselim. [email protected]
Hocam ilginize tşkkrler ama ben henüz ufak bir yavrunun İstanbul-Kayseri arası yolculuğunu kaldıramayacağını düşünüyorum. Burada 1-2 veteriner arkadasa durumu danışayım eğer sorun olmaz derlerse onların yönlendirmeleriyle hareket ederiz. Bir yavrunun sokakta kalmasını istemem tabiki de:( Ama bence ilk tercih her durumda İstanbul ve yakınları olmalı sahibi bulunamadığı takdirde...
mrh 1,5 yaşında erkek goldenim var almak isterseniz yazınız ankaradayım [email protected] 05323229568