Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Nidorino & Nidorina hiçbir ücret talep etmeksizin 70TL`lik kafesiyle beraber evlat edinilece

Nidorino ve Nidorinamla beraber kafesini hiçbir para almadan evlatlık vermek zorundayım arkadaşlar. Bugün nidorino kuşumun ayağını kırdı. Onu göndermekten başka çarem yok. 70 Liralık kafesini de ücretsiz veriyorum. Yeter ki tavşanlarıma iyi bakın,onlar mutlu olsun. Otobüsle gönderim yapacağım. Telefon num. ve Messenger adreslerinizi bırakırsanız sevinirim...Sadece Ordu İli ve yakındaki illere gönderebilirim. Herkesi bekliyorum. Nido`larımın fotolarını başka bir başlık altına koydum. Görebilirsiniz...

img

toypkia

16 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben bir hayvan beslemeyi çok istiyorum tavşanları da bir haftadır araştırıyorum en çok ilgilenmek istediğim hayvanlardan birisi ama ben eskişehirliyim eğer yine de vermek isterseniz [email protected] msn`mdir

img

erdç_dlgn

16 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer vermek isterseniz kargoyla ücreti ben karşılarım onlara da çok iyi bakabilirim

img

erdç_dlgn

16 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KArgo ücreti sorun değil. Ama eskişehir çok uzak. Oraya kadar gönderemem. Yine de görüşelim. Ekle: [email protected]

img

toypkia

ÖZEL MESAJ

Ha tamam Messegner yazmışsın. Ekledim seni. Gönderirsem ancak otobüsle gönderebilirim. Kargoya hiç güvenmiyorum...

img

toypkia

ÖZEL MESAJ

kargo canlı hayvan tasıyomuydu :D