Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

elime alamıyorum

zillimi(Gonzales) alalı 2 gün oldu ama elime alamıyorum hem o hem bn korkuyorum. herşeyi denedim elime havuç,marul fln alıp elimi kafese yatay bir şekilde tuttum ama elime gelmedi birde akşam çok hareketleniyo bu bi sorun mu

img

bsy_hamster

16 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 gün çok kısa bir süre biraz ona zaman ver.zamanla alışır..gece hareketlenmeside normal onların yaşamları böyle:)

img

hayatsal

16 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gonzalesinize biraz zaman vermelisiniz alışması bir kaç hafta alabilir.Onunla sessiz bir şekilde konuşun,elinizi uzatın, yiyecek bir şeyler verin,sesinize ve kokunuza alışsın.İlk günler fazla üstüne gitmeyin ters tepki yaratabilir strese girebilir.Zamanla mutlaka alışacakdır.Gonzalesler gündüzleri uyur ve geceleri aktif olurlar yani herhangi bir problem yok.

img

ogulcan34

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya dün yine denedim ama elimi ısırdı.elimde kokumu kaldı die düşünüp yıkadım ama tkrar ısrdı   

img

bsy_hamster

ÖZEL MESAJ

ya bnde yeni bi hamster aldım(gonzi değil) . 2 gün oldu ama elime almaya korkuyorum şimdi alsam ıssırır mı??

img

cutelover

16 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben benim hamsiyi tam 3 hafta sonra aldım ama o süre içinde çok alıştı

img

ereden202

16 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler =) peki nasıl alıştıra bilirim?

img

cutelover

16 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bsy_hamster , benimde gonzalesim vardı elime almıyordum çünkü tüm gonzalesler ısırır(elinin kokusuyla alakası yok)kendini fazla ısırttırma sonuçta nekadar evcilleştirilmişte olsa o bir fare..!!!keşke gonzales yerine başka bir hamster alsaydın ama gonzaleslerde çok şeker tabi...

img

tostos01

16 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya aslında hamsterlar çok büyüyor die tercih etmedim ve tavsiyeleriniz sayesinde ona ii baktım ama bir süpriz oldu 5 tne yavru ve daha 1 hafta olmadan şuan 3 ü yaşıyor o ikisi çok minik ti ve ertesi gün uyandığımda 3 tne vardı şuan tam 16 günlükler ve çok şirinler yavrular elime alıştı ama zilli çok halsiz eskisi gibi deil 2 haftadır toplam 1 saat dışarı çıkmıştır anca ve hala elime alamıyorum :(

img

bsy_hamster

ÖZEL MESAJ

gonzales ler pek ele gelmeyi sevmezler.ama kendine alıştırmak için ellerini merdiven şeklinde kaldırıp indirerek yavaş yavaş alıştırabilirsin.ele en uygun hamster:syrian`dır.

img

crazybomber

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ