Hamster

hamsterin hamile olduğunu nasıl anlarız??
güzel net cewaplar bekliyorum çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler...

hiç merak etme bişi olas sadece fazla ilgi gösterme yada eline almaya çalışma anne hemstırını ısırabilir dikkatet

sekiz tane değillermişş kesin 10 taneler şu anda

arkadaşlar aslında önemli bi nokta var 6 aylıktan önce çiftleştirmeyinnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar bende 3 tane var dişi mi erkekmi seçemedim kuryuk kısmı sağlı sollu şiş yane hamile mi deilmi bilemiyorum :(

Hamstere sor o söyler hamile olup olmadığını..

2 tane hamsterim var alalı 1 ay falan oluyor.dişi-erkek olduklarını düşünüyorum ama emin de değilim.aşırı hızlı hareket etmeye basladılar birinin vücudunun altına dogru bi şişlik oluştu ve süreklı yemek yıyor.ve 3 gundur kavga etmeye başladılar.hamile mi?

hamsterım çifleşti 1 hafta oldu ama hiç değişmedi enerjisi aynı uyları aynı hiç

slm cisem b emrah daha dün 5 tane hemster aldım ama bu sabah 13 tane yavru olmus bn cok sasırdım neyazıkki aldımda hamile imiş nasıl bakacagımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz bu telim msj yada cagrı yeterli 🔒 Üyelere Özel

benim hamsterım yuvasına talaş götürüo günde iki kap yem yiyio çok agresif ve çok aceleci ve kilo aldı baya acaba hamilemidir

Hemstirimin hamile oldugunu nasil anlarim sık sık kavga ediyolar birbirlerini isriyolar

Yanıtlamak için giriş yapın