Diğer Evcil Forumları > Hamster
egzersiz yopu
merhaba arkadaşlar hamsterime egzersiz küre almayı düşünüyorum ama kürenin içinde evde gezerken kürenin içine idrar bırakıp koku yapar diye korkuyorum.acaba u küreler içinde buna karşı bi şey yokmu?
bartowski arkadaşım egzersiz topundan dün bnde bir tne aldım bunu etrafı telli alrsan idrarını rhatçe yapabilr . aklında bulunsun ayrıca kapağıda var hamsteri koyduktan tan snra için rhat olsun asla açamaz
Merhaba hamster ball hamsterının oldukça eğlenceli ve zevkli vakit gecirmesini sağlar.Dışkı ve idrarını yapacağını ve fazla koku yayacağını sanmıyorum zaten hamsterınızı hamster ball içinde çok tutmamanızı tavsiye ediyorum.Günde 30 dk ideal bence.
evet arkadaslar bende almayı dusunuyorum plastik gordum ama kacar diye cok korkuyorum yardım edersedeniz tesekkür ederim