Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Evde bakabileceğim bir köpek arıyorum.
Özellikle,jack russel,pekinez, cooccer, papilon, beagle olabilir. Küçük köpek tercih ediyorum, köpek bakmayı çok istiyorum. Ücretsiz yada uygun fiyata olabilir. Alıcam köpek ya yavru olmalı, yavru olmasa bile eğitimli bir aile tarafından bakılmış olmalı. Yardımcıo lursanız çok sevinirim
JACK Russel oğlum var.. Ful eğitimlidir. diğer jack russeller gibi değildir.. şımarı kdeğildir.. haddini bilir.. komut bilir. kesinlikle eve yada kapalı alana tuvaletini yapmaz.. Örn.: evde 2 gün bıraksan karnı şişer ve kimse olmasa bile eve yapmaz.. geldiğinde kapıının önünde oturup bekler yada yanına gelip haber verir. Komut: yat- kalk-dur-otur- yuvarlan.tut. bekle. hayır. aferin. vs. düşünürsen ekle görüşelim [email protected]
0 NUMARA ERKEK BEYAZ TERRİER Çok sevdiğim 2 aylık aşıları ve seceresi mevcut paşa isimli beyaz 0 terrierimi (riskli gebelik geçirdiğim için) vermek durumundayım. ilgilenenler için : 0 544 516 32 97 antalyada yaşıyorum ona iyi bakabilecek sevgiyle büyütecek bir aileye verilecektir. [ kulubesi, mama kabı, su kabı, oyuncakları, kıyafetiyle birlikte ] ücret görüşülür...
1.5 yaşında akıllı,eğitimli,safkan goldenımı aşı karnesi ve bakım setiyle beraber 350 tlçye vermeyi düşünüyorum.eğer ilgilenirseniz [email protected] adresine msj bırakabilirsiniz.