Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

göz sorunu:((

merhabalar!kapluşumun 2.kez gözleri şişti ve kapandı yaklaşık 4günden beri teramisin göz merhemi sürüyorum vitamin takviyesi yapıyorum gözlerini hafif aralıyor çapaklı olduğu için çok net göremiyor.iştahında hiçbir azalma yok(maşallah) oldukça hareketli kıpır kıpır yerinde durmuyor(maşallah)göz konusunda ciddi bir sorunumuz olabilir mi??

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ciğerlerde yada üst solunum yollarında sorun varsa bu durum gözlerede yansıya biliyor. Daha ciddi bir sorun olması ihtimal dahilinde yani.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bnmde aynı sorun başıma geldi.Bende ilk başlarda teramisin kullandım ama gözleri daha da kapanınca gentagut a geçtim .Hafiften gözleri açıldı ama beyaz bi perde vardı anladımki bu teramisin i çok kullanmaktan oluyor.Sonra o perdeyi bi bez yardımıyla aldım.Şimdi iyiler.Benim tavsiyem damla şeklinde sulu olan gentagut.

img

___gizem___

16 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

suyunu sürekli sıcak tutmaya çalış..benm kapluştada aynısı oldu serekli sıcak su kaynatıp koyduk..ama kaynar suyu direk dökme kapluşu pişirirsin sonra the end olur..ılıkken koy suyu..bide vitamine devam et..benim kapluş 1haftada kendine geldi..

img

boru

16 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk gözleri kapandığında da teramisin kullanmıştım iyi geldi şimdide kullanıyorum ısıtıcı var fakat iyi ısıtmıyor oyüzden kış uykusuna yattığını düşünüyorum hareketli ama uyuyor gözlerindeki beyazlık çapak sanırım, kendiliğinden çıkıyor sonra vitamine devam ediyorum suyunu sıcak tutmaya çalışıcam teşekkürler

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tobrex göz damlasını hergün damlat iyileşir

img

holopter

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ