istanbul sultanbeylide bahçemde bulunan dişi saf kangal köpegimi çifleştirmek için saf kangal iri cüsseli erkek kangal aramaktayım istanbul anadolu yakası olursa sevinirim
Merhaba, ben gebzeden savaş bende guzel erkek kangal var gorusebiliriz=🔒 Üyelere Özel iyi gunler
iyi günler.6 yaşında safkan iri erkek kangalım var.ilgilenirseniz tel: 🔒 Üyelere Özel
iyi akşamlar daha genç safkan sıvaa kangal vardır bende çiftleştirmek için bir dişi aryodum bahçede yetişmişş bakımlı bir hayvan kavacıkta oturmaktayım istedınız bırgün gelebilirizz 🔒 Üyelere Özel aramanızı beklıcem
Merhaba bi dişi safkan kangalım var beykoz civari çifleştirmek için iri cüsseli erkek safkan kangal arıyorum irtibat 🔒 Üyelere Özel
Ben de bir dişi kangal arıyorum köpeğim Anadolu çoban köpeği 8_9 ay arasi dişi kangal arıyorum İstanbul des sanayi
Telefonum 🔒 Üyelere Özel
Telefonum 🔒 Üyelere Özel
Köpeğim erkek bir tane dişi arıyorum yer İstanbul des sanayi bu numaradan ulasa bilirsiniz 🔒 Üyelere Özel
istanbul anadolu yakası sultanbeylide erkek kangalıma eş arıyorum ulaşmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel