Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Önemli!

Arkadaşlar çok dikkat edin.Arkadaşımın başına kötü bir olay geldi.Aynı sınıfta okuduğum arkadaşım güneşlenme taşının altına sünger koymuş 7 tane kapluşu olduğu için hepsi aynı anda yüklendiği için taşı düşürmüşler.Miniklerden biri taşın altında kalarak nefessiz kalarak hayatını kaybetmiş bu konuda çok hassas olalım lütfen.Sizde dikkat edin bu tür köpük,sünger v.s şeylerin üstüne bu tür ağır taşları koymayın lütfen.

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu gerçekten önemli bir konu, akvaryumda devrilebilme ihtimali olacak düzenlemeler yapmamak çok hayati, özellikle kuru bölge için üstüste kayalar, taşlar kullanıyorsanız çok dikkat. Tahmin edilemeyecek boşluklara girebilir, sıkışabilir, taşları devirip altında kalabilirler, akvaryumlara bir de bu gözle bakmak lazım.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben böyle kötü bir olayı yaşadım taşın altına 1şey koymamıştım ama büyük ve altı oyuklu bir taştı gövdesinin küçük bir kısmı girebilecek kadar kapluşum tamamen girip saklanmak istemiş ve sıkışmış süreli kontrol ettiğim için farkettim ama anlam verememiştim taşı kaldırdım 1anda fırladı fakat nefes alamamıştı yinede annemin eline almasıyla kendine geldi sürekli kontrol etmesem şuanda bir kapluşum olmıycaktı:(

img

burrr

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ