Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kapluş alabilirim!
Arkadaşlar eğer zorunlu olarak kapluşunuzdan ayrılmak istiyorsanız bakabilirim.İstanbulda olmak şartıyla Akvaryumum var ısıtıcım var iç filtre var kuru yerleri var güneşlenme lambası var ama UV değil şu anda 4 tane kapluşum var onlara arkadaş olcaklarından eminim.Kapluşlarımın boyu 5 cm ile 6.5 cm aralarında bu uzunlukları yakın olursa sevinirim.Saygılar.
arkadaş benim bir kaplumbağam var(codi)ev sıkıntısından herşeyiyle birlikte 10 TL dır.çok sağlıdır.istersen petshoplardan 5 ytl yede alırsın.ama ben cudiye güveniyorum.elden yem bile yiyor:)
İstanbulda oturuyorsan neden olmasın
Gangsta öncelikle birşey demek istiyorum sende birden fazla akvaryum vardır inşallah aksi taktirde bir akvaryuma yeni kaplumbağalar koymak çok sakıncalıdır.
ben istanbulda anadolu yakasındaım zaten bnm actıgım bi baslıga cevap yazmıssın ama gec gordum ...bende bedava ya verebilirim 2 tane 6-7 cm boylarında..msn adresin varsa zaman ve yer belirleyebilirz..
Bi tane 40x25x25 cm de var şu anda kapluşların durduğu bi de 50x50x25 var bu boş bir tane de plastik kap var ama onda toprak ve bitki var.
Ben istanbul/kartalda oturuyorum.