Hamster

hamsterım çok büyüdü koşma çarkına sığmıyor
hamsterım çok büyüdü koşma çarkına sığmıyor bir zararı olurmu hamsterım koşmayalı 1 ay oldu

bence ona göre yeni bir çark al

o na bir an önce hamster topu al eğer syrian besliyorsan en büyük çarka dahi sığmaz:D

Bir an önce yeni bir çark almalısınız. Kilo almasına,rahatsızlanmasına neden olabilir o kadar hareketsizlik. Hatta uzun süreli hareketsiz kalan hamsterler felç geçirebilir ;) Syrianlar için çark bulunuyor.Biraz araştırırsanız bulursunuz. Topta iyi bir seçenek ama istediğinde kullanabileceği bir egzersiz aracının olması daha mantıklı,yanında topta alırsanız tabi harika olur.

bir ay beklemekle çok büyük bir hata yapmışsın enkısa zamanda ona bir hamster topu al bence hem ayakları çıkarılanlardan alırsa evin içindede rahatlıkla gezdirebilirsin...

Benimkinin çarkı da ufak geliyor ama ben ona çark almadım. 2 isteğini bir arada gerçekleştirmek için evimdeki bir odada (bilgisayarımın ve benim bulunduğum) onu salıyorum. Girip saklanacağı bir delik yok (gerçi ses sisteminin bass hoparlöründeki delikten içeri girdi bi keresinde sonra çık dedim çıktı ama artık oraya da kağıt koyuyorum) rahat rahat geziyor, tabiri caizse cirit atıyor.. Çiş yapacağını tahmin ettiğim süreye kadar geziniyor, hatta bazen gelip ayağımın üstüne çıkıyor :) Eğer onu saldıysan üstüne basmamaya dikkat etmelisin..

Yanıtlamak için giriş yapın