Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Sürekli yumurtluyor....

Selam arkadaşlar benim dişi bir mubişim var ve yaz ayından beri yaklaşık 5-6 sefer kuluçkaya yattı ve her seferinde en az 2 yumurta yapıyor.Bu kuşa ben 2 sefer eş aldım fakat istemedim.Aldım derken gittim kendine seçtirdim.Kuşçuda anlaşıyorlar eve gelince işler değişiyor.Hatt en ikinci aldığım kuşu kafasından ve boynundan gagalamak suretiyle öldürdü.Bende o günden beri bri daha yanına eş almadım.Ve bu kuş halen yumurtluyor ve üzerine yatıyor.Yine en son 15 gün öncesine kadar yumurtaları vardı 2 tane.Ben boş olduğu için belli bir süre yattıktan sonra atıyorum.Bu durum karşısında yardımlarınız bekliyorum.Ben bu kuşa eş nasıl kabul ettiricem.Teşekkürler...

img

limon79_1

16 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu yaptıgı yumurtalar yem yumurtsı tabir ettigimiz döllenmemis bos yumurtalardır. disi kusuun baskın karakterini törpülemen gerekiyor. disi kusuna kuscudan bi erkek sectirdikten sonra yeni aldıgın erkek kusun ile bir de yeni kafes alman gerekiyo. erkek kusun bir hafta veya 10 gün kadar bu yeni kfeste tek basına kalıp burayı sahiplendikten sonra disi kusunu bu kfese koyarsan erkek kusun baskın karakter yüklenecektir. disi kusun da yeni bir kafese geldigi icin cekinik kalacaktır...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşıma Katılıyorum Çok Güzel Açıklamış... Bencede Sahiplenme Duygusu Kuşlarda Baskın oluyor bendede aynı durum vardı şuaralar iyiler :)

img

arifhaslak

16 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ