arkadaşlar kuşum çok ısırıyor elimi uzattığımda ya vuruyor yada ısırıyor ne yapabilirim yyardım edin
ona yaklaşırken onu korkutmamaya çalış ayrıca sevgisini kazanmak için elinden geleni yap her şeyin düzeldiğini sende anlayacaksın...şimdiden BAŞARILAR...
kuşun bişeylerden korkmuş olabilir yada sana daha pek alışmamışda olabilir
genelde dişi olanlar ısırıyor,elinden yeşillik toz şeker vermeye çalış
kusun yetiskin ve disi bir kus ise yapabilecegin çok sey yok. cinsiyet ve yas bilgilerini verirmisin?
gokhankuscu84 kardeşim kuşum erkek yaş 4-5 aylık 2 aylıkken aldım aldığımda çok ısırmıyordu şişmid çok ısırıyor bide yanına eş aldım evcilleştimem zormu
cevabı burda saklı ..yanına eş almıssın..artık sadece onunla ilgilenir.dişi varken sana mı bakar:)
yanına es aldığın icin evcillestirmen öncekinden dah zor ama imkansız deil. kusunun yası küçük oldugu ve cinsiyeti de erkek oldugu icin ısırma alıskanlığından vaz gecirmen daha kolay olacaktır. onu korkutacak ona zarar verecek ani hareketler yapmazsan ısırmktan vazgececektir...
rozgen e katılıyorum. kuş ya eşine arkadaş olur ya da sana. sana alışmasını istiyorsan eşini göndereceksin.
kardeş kuşu ne zaman aldın kaç yaşında yeni aldıysn tabii ısırır kuşu 10 gün kafesten çıkarma güvenini kazan sonra aç elinwe yem al eline gelmesini bekle hiç ürkütme eline alma!!!!!