Diğer Evcil Forumları > Hamster
gonzales mi diğeri mi ?
Arkadaşlar ben hemster almayı düşünüyorum.benim istdiğim küçük ve sevimli olması.bana gonzalesi önerdiler.diğeriyle bir farkı varmı? bide tel kafesle diğerinin (plastiğin) bir farkı olurmu. zararı falan son sorum eskiden hemster besleyen arkadaşlar çişlerinin koktuğunu söylüyorlüar görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkürler
Eğer yeni başlıyorsan ve hamsterının küçük ve sevimli olmasını istiyorsan bende sana gonzalesi önerebilirim.gonzales syriana göre daha küçükdür,daha hareketlidir ve alışması biraz zaman alabilir.Plastik kafesi kesinlikle önermiyorum.Hamster için plastik kafes hem sağlık açısından kötü hemde hareket açısından oldukça kısıtlıdır.Tel kafes alırsan hem kendini daha güvende hissedecek hemde dilediği gibi tırmanıp oynaya bilecektir.Ayrıca hamster koku yapmaz.En temiz evcil hayvanlardan biridir.Sadece yapman gereken şey kafesine hamster talaşı koyup haftada bir kez temizletip değiştirmen olacaktır.
küçük istiyorsan gonzales almanı tavsiye ediyorum.Erişkin bir gonzales erişkin bir hamsterın yarısı belkide biraz daha küçüğü kadar olur.ben 5 senedir besliyorum şu an 8 gonzalesim var her hafta talaşını değiştiriyorum koku olmuyor.tabanı plastik üstü tel kafesler bence en uygunu.tabiki tercih sizin
gonzales daha küçük bir hayvan ama hamster daha tatlı bişi.. pek farketmez CE standardı olan kafes alman daha iyi olur dr.sacchi iyi bir markadır.hepsinin çişleri kokar normaldir.
Tamam ışte tam gonzalesi tarif ediyosun onerırım gonzales almanı.
bahsettiğiniz 2 türde hamster zaten.. gonzalese gonzales diyorsunuzda, syriana neden hamster diyorusunuz anlayamıyorum. ayrıca gonzales te cüce campbell dır. asıl türü odur. tarikcim ben sana suriye almanı öneirim çünkü suriyeler daha uysaldır campbell a göre ve alışma süreci daha kısadır. elde tutmak daha kolay olduğu için rahatca sevebilceksin. campbell çok haraketli elde durmaz bişidir o nedenle suriye tercih etmeliisin özellikle erkekleri daha uysal olurlar. kafes içinde benm tavsiyem tel bi kafes le birlikte bi akvaryuma borularla birleştrilmiş bi yuva olmalı geniş olmalı sürekli bi oraya bi buraya gececek zaman harcıyacak. akvaryuma güze bi oyun bahcesi yapabilirsin ben öle kullanıyordum genelde .borular zaten satılıo kafeslere birleştirilebiliyo karar senin ;) kolay gelsin
bende gonzalesi öneririm çünkü daha sevimli ve haraketli oluyorlar.
ımac da olabilir (marka olarak)
bence syrian al çünkü daha uysal oluyor ve insana daha çabuk alışıyorlar daha önce gonzales besledim bana alışması 8 hafta dan daha fazla sürdü ve elimi defalarca ısırdı allahtan sağlıklıydı baktım biraz alıştı 2 sene besledim sonra hakkı rahmetine kavuştu şimdi syrianım var valla gözüm açıldı iyiki gene gonzales almamışım ama ilk hamster besleyişin olcaksa kesinlikle syrian almalısın ve sakın suratına üfleme en korktukları şeydir bol şanslar...