Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
lütfen okuyun
slm bu siteye yeni üye oldum kaplumbağa almak istiyorum bana örnek kaplumbağa yuva resimlerinden gösterebilirmisiniz?
Hımmm öncelikle sen 1-2 ay bu siteyi iyice araştır yorumları oku gerçekten bakabileceğine inanıyorsan besle ama bana sorarsan hiç bulaşma 25cm oluyo bu hayvanlar pet shopcuyada inanma ayrıca 40 yıla kadarda yaşayabiliyorlar. ya sonuna kadar bak yada kapluşlara yazık etme
Valla bu konuda üstadlar yardımcı olsa iyi olur.Onlar daha iyi biliyor.Benim akvaryumu sorarsan şöyle:Isıtıcı ve motor bir kenarda karşı köşede taş taşın altında plastikten bi mağara oraya girip saklanıyorlar arada bir. bir tane çiçek war onda uyuyorlar taşların büyüklüğüne dikkat et küçük olmasın bu kadar bide arkada fon war.
barsal_gkn aşağıdaki başlığı bir incele aynı şeyleri yeniden yazdırma bize, kaplumbağaları layığıyla ev ortamında beslemek çok zordur. Çünkü ev ortamında asla doğal şartları oluşturamayız. Hiç bulaşmayacaksın, bulaşıpta çok dikkat eden bu forumda sayılı kişi var ve onlarında hepsi almaman yönünde görüş bildirir emin ol...
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=64796
Arkadaşlar burada Deniz`i ikna edip kaplumbağa almamasını sağlamıştı.