Kuş Forumları > Kanarya
PUANLI MALİNUALARIM SATILIKTIR
Geçtiğimiz hafta Türkiye şampiyonasında puanlanan takımımdan 96 ve 102 puanlı malinualarımı ve bu erkeklere (kan olarak) uygun yalnız 1 adet 2008 doğumlu dişi malinuamı damızlık fazlası olduklarından dolayı satıyorum. İsteyene tek yada hepsini secereleri ile verebilirim. Üretim sezonu öncesi ötüm dinlemek ve kaliteli malinualarla başlamak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
Ne kadar istiyorsunuz serdar bey
serdar bey..102 paunlı erkekle iyi taşıyıcı kan onlan bir dişiye ne kadar istiyorsunuz..yada tek tek ne kadar.eger buraya yazmak istemiyorsanız..0,536,326,55,55 noya mesaj atabilirisniz,yada [email protected]
Feshane de 354 puan alan (102-96-75) takımım ve iki dişi malinuam satılmıştır. Alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.Daha önce vermeyi düşünmediğim fakat damızlık çift miktarımı azaltmak mecburiyetinde olduğumdan dolayı 102 ve 96 puanlı malinualarımın yuva kardeşi dişilerini de satıyorum. Sezona hazır ve kaliteli dişiler arayan arkadaşlara duyurulur.
Hangi şehirdesiniz acaba? Ankara`daysanız almak isterim
İstanbul`dayım irtibata geçmek isteyen arkadaşlar [email protected] yada Tel: 0535 867 70 37 den ulaşabilirler.
Yalnız 96 puanlı malinuamın yuva kardeşi dişisi elimde, ilgilenen arkadaşlar arayabilirler.
Malinualarım satılımş olup tüm arkadaşların üretim sezonunda bol ve kaliteli yavru almalarını dilerim.