Ücretsiz Kedi Verenler

1 AYLIK,LOLİPOP ŞEKERLERİ../İSTANBUL
BİBERONLE ,VİTAMİNLERLE ÖZENLE BÜYÜTÜLÜYORLAR,ÖZVERİLİ,MESULİYET SAHİBİ,TECRÜBELİ,ANNE BABA ADAYLARI BİZİ ARAYIN,BOSTANCIDAYIZ 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

sitede bazı insanlar para karşılığında veriyorlarmış kedi arayan birinden öğrendim ücretlidir diye insanların bir tereddütü var ilanların başına ücretsizdir diye yazmak lazım sanırım

haklısınız sanırım,aslında ücretli olanlar ilanlar başlığında olmalı.. bebeklerim ömür boyu özen ve sevgiyle bakılacaksa,iyi günde kötü günde asla terk edilmeyecekse tabiki ücretsiz veriliyor..

....?????

bebekler 5 haftalık oldular,yaş mama,haşlanmış tavuk ve ıslatılmış kuru mama yemeye başladılar..

Hülya Hanım, güzeller güzeli pisileriniz için mail attım. umarım en kısa sürede haberleşebiliriz. Sevgiler... Ceren

beyaz burunlu palyaço yeni evinde mutlu mesut kalorifer yanında uyuklamakta =)

teşekkür ederiz ceren annesi.. bebeklerden tekir desenli tarumar oğlumuz kaldı..onada yuva arıyoruz..

umarım en kısa sürede tarumar`da yuva bulur. tarumar da çok sevimli, cici bir kedicik (gördüm kendisini...) hepsi çok iyi bakılmış, temel eğitimleri olan kediler, kedi sahiplenmeyi düşünenler için biçilmiş kaftan...

işte tarumar oğlum..

Yanıtlamak için giriş yapın