Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Ot yemiyoooo :((
Şerifem var benim bi denem... İştahı çok yerinde SANYU stick yem veriyorum, Raffy I ve karides veriyorum. 1-2 haftada bir de parça parça hamsi veriyorum. Ama gel gör ki kıvırcık, marul, salatalık yemiyo yemiyo... Ne yapabilirim?? Kuru bölgeye bırakıyorum o zaman da kuru yere çıkmıyo 2 gün boyunca :(
Kerkerecardon Yemiyorsa şu an zorlama , bazısı yer bazısı yemez , bazısı önce yemezken sonra yemeye başlar bu türden davranışları kaplumbağadan kaplumbağaya değişir yani. Arasıra yeniden denersin. Hamsiye dikkat kılçık kaçmasın çokta verme nede olsa tuzlu.
Zaten kapluşun önüne aldığım gibi atmıyorum hamsiyi. :) iyice temizliyorum, kendim için pişirirken arasından 2-3 taneyi ona ayırıyorum sonra fazla olmamak koşuluyla normal öğünü kadar veriyorum. (kafasının büyüklüğünde) Teşekkürler ilgi ve alakan için frozen.