Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri

Mesaj Ekle

--indirim--crabro-acei-spve mp(gaziosmanpaşa)

Satılan Canlı(lar): 2 adet damızlık erkek acei + 3 adet 4-5cm boylarında sarı prenses + 5 adet 3 cm boylarında mavi prenses Adet Fiyatı: 7,00TL (sp ve mp ler hariç) Toplu Alım Fiyatı:14,00TL (sp ve mp ler dahil = 25.00TL) Adedi:2 +3+5 (sarı ve mavi prensesleri en uygun fiyatı verene satıcam.) Boyu: 10-11 cm İli/Semti: istanbul /gaziosmanpaşa İrtibat Bilgileri: ö.m. [email protected] Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: gaziosmanpaşa meydandan elden Satılan Canlı(lar): 5 adet damızlık altı maylandia crabro Adet Fiyatı: yok Toplu Alım Fiyatı:35,00TL Adedi:5 Boyu: 6-7cm İli/Semti: istanbul /gaziosmanpaşa İrtibat Bilgileri: ö.m. [email protected] Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: gaziosmanpaşa meydandan elden Balıkları yavruyken almıştım. Birdişi Bir erkek çıkar umuduyla :) şansımı denedim. Ama olmadı ikiside erkekmiş bu arada farklı türler aldım ve acei beslemekten vazgeçtim balıklara eş almıyacağım. Buyüzden normal fiyatının yarısına satıyorum zaten. Sarı ve mavi prensesleride büyütme amacıyla almıştım fakat farklı türler daha çok ilgibi çekti şimdi onlara yöneliceğim. En iyi fiyatı veren alır gider.....

img

unface123

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ