Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Muhabbet Kuşum Hasta LÜTFEN YARDIM EDİN

1 ay önce 2 haftalık bir muhabbet kuşu aldım. Kuşumu salmıştım birkaç kez uçsun diye, ama çok saçma şekilde uçuyordu ve su içmiyordu. Sonra sol ayağını kullanmamaya başladı. Kırık mıdır diye gittiğim veteriner vana suya atılacak vitamin ve antibiyotik verdi. Kuşum zaten su içmiyor. Damlalıkla da verirken korkuyorum. Başka yapabileceklerim var mıdır? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

img

samazonia

16 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafese dal koyma

img

ozzo

17 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1. si 2 haftalık muhabbet kuşunu nasıl büyüttün 15 günlük bi yavru muhabbet kuşu henüz yem yemez yuvadan atlamaz. bırak uçmayı kanat cırpmaz nerdeyse. 2. si 1 aydır nasıl besleniyor su içmiyormu damlalıkla verdiğin su bi zarar vermez susuz olmaz vermelisin damlalıklı yada cay kaşığıyla. 3. sü mesajından çok fazla bişey anlayamadım 1 aydır besliosun su içmiyor diyorsun ayağını kullanamıyor diyosun. 1 aydır nasıl yaşıyor???????? bi sürü soru işareti sorununu daha net yazarsan daha acıklayıcı olursan en ince ayrıntısına kadar daha iyi yardımcı oluruz. çünkü bazı ince ayrıntılarda saklı olur sorunlar. ok. detaylarıyla sorunu yazmanı bekliiyorum yardımcı oluruz;)

img

bonussss

17 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayagını ya biryere takmıstır ya da çarpmıstır. kırık yoksa dinlenme ile gecer. kafesindeki tünekleri toplayıp kusuun bi süre kafesin tabanında yasamasını saglarsan tedvi süresini kısaltmıs olursun. bu arada yemini ve suyunu da kafesin dibinide verirsen hem yemlik-suluk fobisini yener hem de yeni kafesine alısmıs olur...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ