Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yeni muhabbet kuşumm

öncelikle merhaba; bana hediye len 2.5-3 aylıkbir erkek kuşum var.BENDEN KORKUYOR:( onun bana alışması için ne yapabilirim??kafesinde neler olmalı?? ayna koydum ilk başta çok mutlu oldu kendi çapında konuşmaya başladı.şimdi ise çok sesesiz neden acaba?*son olarakta: şarkı dinletiyorum.ozaman ötmeye başlıo..böyle yapmam doğrumu?? bana yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler....

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

_CeReN_ bana kalırsa siz aynayı kafesten çıkarın ve o bebek mubişin sizinle meşgul olmasını sağlayın, aynaya alışmasın. Müzik dinlemesi ve gürültülü ortamda bulunması yavaş yavaş bıcırdamasına ve konuşmasına yardımcı olur. Ancak konuşması için en etkilisi onu parmağınıza alıp yumuşak sesle kelimeler tekrar etmeniz olacaktır. Tabii asıl olan da SABIRLI olmak. Sağlıkla kalın.

img

w06_exile

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elini kafesin içine sokup yakalamaya çalışma. bu onu korkutur. kafesin kapısını aç evde dolaşsın. böylece sana ısınır ve yaklaşmaya başlar. bol şans

img

pcard_coll

21 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

acıktığında 2 saat felan yem verme ondan sonra yemi elinle ver sana ısınacaktır

img

alptug125

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ceren ilk haftalarda kusun kafesinin icindeyken aksam saatlerinde onunla bol bol konus. on hep aynı kelimelerle hitap et. bikac haft sonra kusun seninle ilgilenmeye basldığında ve kusunu eline almaya bsldığında kafezsindeki ayna vs oyunckları cıkar ki seninle daha cok ilgilensin. sarkı dinletmeye devam. sessiz olması yeni yuvasına alısana kadar devam edecektir normal bi durum...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ