Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
yeni muhabbet kuşumm
öncelikle merhaba; bana hediye len 2.5-3 aylıkbir erkek kuşum var.BENDEN KORKUYOR:( onun bana alışması için ne yapabilirim??kafesinde neler olmalı?? ayna koydum ilk başta çok mutlu oldu kendi çapında konuşmaya başladı.şimdi ise çok sesesiz neden acaba?*son olarakta: şarkı dinletiyorum.ozaman ötmeye başlıo..böyle yapmam doğrumu?? bana yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler....
_CeReN_ bana kalırsa siz aynayı kafesten çıkarın ve o bebek mubişin sizinle meşgul olmasını sağlayın, aynaya alışmasın. Müzik dinlemesi ve gürültülü ortamda bulunması yavaş yavaş bıcırdamasına ve konuşmasına yardımcı olur. Ancak konuşması için en etkilisi onu parmağınıza alıp yumuşak sesle kelimeler tekrar etmeniz olacaktır. Tabii asıl olan da SABIRLI olmak. Sağlıkla kalın.
elini kafesin içine sokup yakalamaya çalışma. bu onu korkutur. kafesin kapısını aç evde dolaşsın. böylece sana ısınır ve yaklaşmaya başlar. bol şans
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
acıktığında 2 saat felan yem verme ondan sonra yemi elinle ver sana ısınacaktır
ceren ilk haftalarda kusun kafesinin icindeyken aksam saatlerinde onunla bol bol konus. on hep aynı kelimelerle hitap et. bikac haft sonra kusun seninle ilgilenmeye basldığında ve kusunu eline almaya bsldığında kafezsindeki ayna vs oyunckları cıkar ki seninle daha cok ilgilensin. sarkı dinletmeye devam. sessiz olması yeni yuvasına alısana kadar devam edecektir normal bi durum...