Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Jumbo yavrular ve Erişkin dişi alacağım.
Selam Arkadaşlar. Bana 3 adet erişkin Jumbo dişi ve jumbo yavrular gerekmekte. Sizden ricam [email protected] 0 555 855 66 32 iletişimde bulunabilirsiniz. Tşk.
güncelleme
kardeşlik elimde 7-8 aylık dişiler var ciddi manada üretken anne babaların yavruları anne babalarından daha alımlılar ,ayrıca eğer yavru istersende var, kuşlarımın orijinlerini bilenler bilir turtaş çarşısı hasan abi(dişileri yavruyken aldım) erkeklerden sadece birisi bilezikli ama diğerlerine kesinlikle hiç diecek yok harikalar........ amma konuştuk değilmi ankaradayım cevaplayan arkadaşlara uygun bir gün gösterebilirim fotoğraf yok beğenirseniz alırsınız ,
sana ulaşabileceğim tel verirmisin ve resimleri mail atarmısın [email protected] adresine tşk
kuşların resimlerini çekmedim desem ne dersin :) ama çekicem yakında da buraya vericem şimdilik yok telofonum 0532 5458766 akşam 18:00 den sonra ararsan memnun olurum gündüz cevaplayamam sanırım ankaradaysan gel gör kargaya yavrusu şahin görünürmüşya hani bana sorarsan çok kaliteli hayvanlar ama senin görmen lazım görüşmek üzre