Ücretsiz Kedi Verenler

İst/ Pofuduk dişi Maine Coon - Fotolu !

Prenses yaklaşık 1 yaşında. Uzun tüylü, pofuduk bir maine coon.

Yemyeşil gözlü. Önce çiftleştirilmiş daha sonra ondan vazgeçilmiş. Yavruları sahiplenildi şimdi sıra onda.

Kısırlaştırıldı da. Çok uysal ve sevecen bir dişi kedi.

Bir daha asla terkedilmeyeceği ve çok sevileceği yuvasını arıyor şimdi.

İstanbul içi ve ücretsiz sahiplendirilecektir.Lütfen telefon ile irtibat kurunuz !

216-523 08 20 yada 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Prenses yaklaşık 1 yaşında. Uzun tüylü, pofuduk bir maine coon. Yemyeşil gözlü. Önce çiftleştirilmiş daha sonra ondan vazgeçilmiş. Yavruları sahiplenildi şimdi sıra onda. Kısırlaştırıldı da. Çok uysal ve sevecen bir dişi kedi. Bir daha asla terkedilmeyeceği ve çok sevileceği yuvasını arıyor şimdi. İstanbul içi ve ücretsiz sahiplendirilecektir.Lütfen telefon ile irtibat kurunuz ! 216-523 08 20 yada 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Neden hep İstanbul içi :(

Neden hep İstanbul içi :(

Hadi yuva için arayın !!!

gerçekten çok güzel bir kız,resimler onun güzelliğini anlatamıyor,görmek lazım... yuvaların en güzeli sana olsun tatlı kızım....

prenses güzel kızım kadersiz kızım benim... belki buradaki ilanla kaderi değişebilir... yardımcı olun lütfen yuvası olsun... arayınnn!!! 216-523 08 20 yada 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Prenses ablalarına teşekkür ediyor... Insallah tüm çektiklerini unutturacak bir yuva bulacağız ona...

Ben alabilirim ama daha önceden bi deneyimim olmadı.İstanbul/Kartalda oturyorum

Cicikızıma yuva...

216-523 08 20 yada 🔒 Üyelere Özel ten ulaşınız ltf...

Yanıtlamak için giriş yapın