Ücretsiz Kedi Verenler

bursadayım kedi sahiplenmek istiyorum
kedileri çok seviyorum.onlarsız hayat çok eksik. ilanlarda bursa çevresine rastlayamadım.ben bursadayım.cinsi farketmez mağdur kedi olursa daha çok sevinirim.

🔒 Üyelere Özel adresinden arkadasimiz yardimci olabilir.Kendisi Bursa`da sahiplendirme yapiyor..

merhaba. bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşırsanız, yuva bekleyen ve sizin tabirinizle mağdur bir oğlumuz var. 2,5-3 aylık; minyon, topaç gibi. bir patisinden araba geçmiş, açık yarası kaynamış; ancak şu anda bir sorunu yok. hoplayıp zıplıyor. tuvalet alışkanlığı var. uysal, gur gurlu bir bebek. siz bana mail adresi bildirirseniz ben de size yazabilirim. ilk geldiği günkü fotoğrafı; 🔒 Üyelere Özel şimdi çok daha bakımlı :)

merhaba, biz bursa`dayız. tam da tabir ettiğiniz gibi "mağdur" bir pisimiz var yuva bekleyen. 2,5 aylık mirkut oğlumuzun bir patisinden araba geçmiş; açık yara kaynamış; hafif küt duruyor patisi, tırnak çıkartamıyor. onun dışında sağlıklı, koşup oynuyor. iç dış parazit uygulamasını oldu. geçimli, iyi huylu; tekir-beyaz bi pisi. 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın