Ücretsiz Kedi Verenler

acil kedi arıyorum
arkadaşlar,uzun zamandır kedi arıyorum ama bulamıyorum .ben bursadayım ilanlar genelde ist civarı oluyor .bursadan kedi vermek isteyen yok mu yada gönderebilecek olan.cevaplarınızı bekliyorum.bence kediler dünyanın sekizinci harikaları.cins merakım yok mağdur kedi olursa daha çok sevinirim.

iletişim adresinizi yazarsanız buraya üye olmayanlarda size ulaşabilsin ayrıca burdaki linkde kedi aranıyor bölümüdür 🔒 Üyelere Özel

biz Bursa`dayız. yuva bekleyen iki kedimiz var. biri de tam belirttiğiniz gibi "mağdur". bebekken patisinden araba geçmiş; açık yarası kaynamış.balkonumuza geldi, ancak o haliyle sokakta kendini koruması neredeyse imkansız olduğu için yuvalanana kadar misafir etmeye karar verdik. 2,5-3 aylık. erkek.Tokmacık Mirkut adı. patisi şu anda iyi, ancak pati ucu hafif küt; tırnak çıkaramıyor. koşup oynuyor. çok uslu, uysal, sevecen. geçimli. iç dış parazit uygulamasını oldu. kitten mama, kitty milk, yaş mama, kedi ev yemeği yiyor. sağlıklı. evimizde kedi sayımız çok arttı.9 kedi olduk.her ne kadar geçimli olsa da, büyük kedilerin arasında mahsun kaldı. bu güzel Mirkut evladımıza en az bizim kadar sevilip kollanacağı ömürlük bir yuva arıyoruz.sokaklarda hızlı koşamaz, tehlike anında ağaca, duvara, vb çıkamaz. eve ihtiyacı var. 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Bursa da 3 aylık bir bebek var,Bu pisinin ön patisinden araba geçmiş; açık yarası iyileşmiş. Üzerine basıyor, koşup oynuyor; ancak tırnaklarını çıkaramıyor ve büyüdükçe esneklik kaybı olduğu için pati ucu ince kalacak. Sokaklarda yapamaz. Çok uysal, geçimli, sevgi dolu bir çocuk..Kuru mama yiyor, tuvalet alışkanlığı var. İç - dış parazit uygulaması yapıldı. Tokmacık patili yavrumuza ömürlük bir yuva arıyoruz. dileyene daha fazla fotoğraf gönderirim. iletişim : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

şairkedi sizin için bir fırsat hemde yardıma muhtaç hemde yavru siz büyütüceksiniz bence iletişim adresnizi yazın buraya

merhaba ilginize teşşekkür ederim .bir kedim oldu.

Yanıtlamak için giriş yapın