Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
Calvus Black Camerun
elimde 23 adet 8-9 cm boylarında black camerun calvus var Adet fiyatı 25 tl toplu alımda 20 tl dir. [email protected]
BULUNDUĞUN İLİ BİLDİRİRSEN BİRDE TESLİMAT KONUSUN DA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM KAÇ DİŞİ KAÇ ERKEK VAR KAÇ YAŞINDA YEM NE VERDIN
İstanbul, teslimat konusunda yardımcı olurum kargo yada otobüs ile. baliklar 14 aylık ve sonzamanlarda niwe life spectrum ile besleme yaptım.
calvuslarınız hala duruyomu son fiyatınız nedir hepsini alsam usaga gönderme imkanınız varmı?
arkadaşlar bu adamdan almayın herkes şikayetçi siteyi iyice incelerseniz görürsünüz
Pardon ne şikayetiymiş bu ?
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=8&BRef=69306 bu yerdeki şikayet
sen ne yalancı adamsın bıde utanmadan ne sıkayetı dıyon.senı savcılıga verdım haberın olsun kocum.20gune kadar ıfadeye cagırıcaklar hadı gorusuruz
madem bu adam dolandırıcı site yöneticiler bu adamın üyeliğini iptal etsin kandırmasın başkalarınıda...
dikkat edin bu adama bi de pişkin pişkin ne şikayeti diyo beni de denedi ama resimi farkedince sesi çıkmadı! haberiniz olsun