Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

Calvus Black Camerun

elimde 23 adet 8-9 cm boylarında black camerun calvus var Adet fiyatı 25 tl toplu alımda 20 tl dir. [email protected]

img

onurersoy83

16 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BULUNDUĞUN İLİ BİLDİRİRSEN BİRDE TESLİMAT KONUSUN DA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM KAÇ DİŞİ KAÇ ERKEK VAR KAÇ YAŞINDA YEM NE VERDIN

img

besney70

16 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbul, teslimat konusunda yardımcı olurum kargo yada otobüs ile. baliklar 14 aylık ve sonzamanlarda niwe life spectrum ile besleme yaptım.

img

onurersoy83

ÖZEL MESAJ

calvuslarınız hala duruyomu son fiyatınız nedir hepsini alsam usaga gönderme imkanınız varmı?

img

atmaca2

16 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bu adamdan almayın herkes şikayetçi siteyi iyice incelerseniz görürsünüz

img

ahmet_16

16 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Pardon ne şikayetiymiş bu ?

img

onurersoy83

ÖZEL MESAJ

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=8&BRef=69306 bu yerdeki şikayet

img

ahmet_16

16 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen ne yalancı adamsın bıde utanmadan ne sıkayetı dıyon.senı savcılıga verdım haberın olsun kocum.20gune kadar ıfadeye cagırıcaklar hadı gorusuruz

img

calvuz39

16 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

madem bu adam dolandırıcı site yöneticiler bu adamın üyeliğini iptal etsin kandırmasın başkalarınıda...

img

slcozyk

16 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dikkat edin bu adama bi de pişkin pişkin ne şikayeti diyo beni de denedi ama resimi farkedince sesi çıkmadı! haberiniz olsun

img

sait1905

20 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ